Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Vipukirves 2 saarnivarsi

Tuotekoodi
11201

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

209,90 €

- Kevyempi kuin versio 1
- Sopii hivenen voimattomampaan käteen
- Halvempi kuin versio 1
- Varsi saarnia.

 • Nopeat toimitukset

 • Yli 200 000 asiakasta

 • Myös laskulla tai osamaksulla

Tämä alkuperäisen Vipukirveen toinen ja uudempi versio on kevyt ja teknisesti ylivoimainen kirves. Halkaise isotkin puut vaikka kallion päällä ilman pölliä. Tämä tuote on 100% kotimaista tuotantoa ja maailmanlaajuisesti huikean suosion saavuttanut. 

Miksi vipukirves 2? 

- Kevyempi kuin versio 1
- Sopii hivenen voimattomampaan käteen
- Halvempi kuin versio 1
- Varsi mehiläisvahattua saarnia

Kotimainen ja innovatiivinen Vipukirves

Vipukirves, suomalaisen innovaation tuote, Suomessa taidolla valmistettu - maailman paras kirves! Vipukirves on ollut maailmalla niin suosittu, ettei sitä ole ennätetty Suomessa edes juuri myymään! Vipukirves luottaa vipuvoiman mahtiin, jolloin sitä voi käyttää periaatteessa kuka tahansa, vauvasta vaariin - joskaan emme ehkä suosittele pikku-Perttulin varustamista vipukirveellä ihan vaippaikäisenä.
 

vipukirves 2

Kirves on siis todella helppo ja kevyt käsitellä, eikä sen käyttö vaadi huimaa voimaa. Itseasiassa koko kirvestä ei edes saa puristaa, sillä puristaminen estää kirveen vipuvoiman oikeanlaisen toimimisen. Tämä kirves toimii puuhun samalla tavoin kuin veitsi voihin, tai ehkä margariiniin, sillä puutyöt käyvät tällä varsin näppärästi! Koska tämän kirveen kanssa ei vahinkoja ole sattunut, voidaan tätä hyvin kutsua maailman turvallisimmaksi kirveeksi.


 Vipukirves 2

Uudenlainen kirves

Vipukirveeseen liittyy lukuisia ylivoimaisia ominaisuuksia.

Kirveen terässä on hakanen, jonka ansiosta kirves ei kimpoa mihinkään vaan pysähtyy puuhun. Itseasiassa edes puun koolla ei ole merkitystä, sillä tällä hakkaa helposti jos jonkinlaisen pöllin palasiksi! Ortopeditkin suosittelevat vipukirvestä. Se säästää hartioita, niskaa ja selkää, koska puristaminen ei ole tarpeen.

Hämmästyttävää vipukirveessä on se, ettei se ole erityisen terävä. Kirveen halkaisuteho ei perustu terän terävyyteen vaan vipuvoimaan.
 

 varsi vipukirveessä

Ominaisuudet

 • Suomessa tehty (tuotanto Vantaalla)
 • Kirves toimii täysin vipuvoimalla, voimaa ei tarvita
 • Terä kääntyy ja iskee vinosti puuhun (kirves ei lyö terällä vaan vipuvoimalla)
 • Terä ei ole erityisen terävä
 • Pitkä varsi lisää turvallisuutta
 • Terän hakanen tarraa puuhun, eikä kimpoa sivuun
 • Ortopedien suosittelema, säästää hartioita, niskaa ja selkää
   
VIpukirves 2 lähikuvaa


Vipukirves 2 vs. Vipukirves 1

Vipukirves 2 on kevyempi ja sen terä muodostuu laserleikatusta terästä. Se toimii yhtä hyvin kuin alkuperäinen malli ja sopii hieman voimattomampaan käteen vielä paremmin. Tuotantotehon takia uusi malli on myös hieman halvempi.

Vipukirves 1 on meillä myytävistä kahdesta mallista hieman raskaampi ja vanhempi, mutta kauniimpi. Uusi malli no 2 tehtiin, koska alkuperäisen mallin todella kovan kysynnän takia valmistaja etsi tehokkaampia tuotannon tapoja. Kotimaisuudesta ei kuitenkaan tingitty.

 

Lisätietoja
Tuotekoodi 11201
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.