Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Vesiurheiluvälineet

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

5 tuotetta

Vesiurheiluvälineet kesän ikimuistoisiin hetkiin

SEA DOO tarjoaa laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia vesiurheiluvälineitä. Me tarjoamme mahdollisuuden ostaa AIDOT JA ALKUPERÄISET SEA DOO vesiurheiluvälineet erittäin nopeilla toimituksilla! SEA DOO tuotteista löytyy myös videoesittelyjä tuotesivuilta.

Vetopatjat, vetorenkaat ja lounget

Mikä sen hauskempaa kuin viettää kuuma kesäpäivä kavereiden kanssa veneillessä järvellä tai merellä? Meiltä löydät suuren valikoiman hauskoja vesileluja veneen perässä vedettäväksi. Vetopatjoista löydät ammattikäyttöön tarkoitetut SEA DOO Evo Pro -vetopatjat. SEA DOO vetorenkaat tarjoavat hieman edullisemmat vesilelut hauskanpitoon. Vetorenkaista löydät sekä yhdelle henkilölle että useammalle henkilölle sopivat renkaat. Kuulostaako vetorenkaat ja -patjat liian hurjilta? Ei hätää! Meiltä löydät myös leppoisaan kellumiseen tarkoitetut lounget. Loungessa voit kelluskella kaikessa rauhassa ja nauttia kylmistä kesäjuomista kaveireden seurassa.   

Kajakit ja super-suositut SUP-laudat

Myös kuntoilusta kiinnostuneet löytävät meiltä sopivat vesiurheiluvälineet. Edullinen, koko perheelle sopiva Boatman Flow -kajakki on täydellinen kajakki esim. mökkikäyttöön. Meiltä löydät myös erittäin suositut SUP-laudat joilla voit fiilistellä kuumia kesäpäiviä kruisaillesasi rennosti laudan päällä.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.