Veito Blade 1200W Mini IP55 Hopea

Tuotekoodi: 2950140

Veito Blade 1200W Mini IP55 Hopea

Lisää kuvia

  • 1
Veito Blade 1200W Mini IP55 Hopea

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
219,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Veito Blade terassilämmitin on todennäköisesti kaunein peruslämmitin, jonka olet nähnyt. Se ei kuitenkaan ole peruslämmitin, sillä sen voi asentaa pysyvästi ympärivuotiseen käyttöön ulos! Se on myös teholtaan planetaarinen.

Terassilämmitin Blade nähtiin vähän aika sitten tuotteena pöydällä. Me sulimme sille sekä fyysisesti että henkisesti. Lämmitin pistää 15 neliön avoimen alueen lämpöiseksi. Tämä sopii erittäin hyvin niin koti- kuin ravintolaterassikäyttöön ja säähän kuin säähän ympäri vuoden!

 

Kuumaa huumaa terassilla – myös kesän ulkopuolella

Terassilämmitin Blade on sähkövirralla toimiva infrapunalämmitin. Sen suojaluokaksi on määritelty ulkokäyttöön soveltuva IP55. Lämmön tehon huomaa heti laitteen mennessä päälle! Lämpö siis lähtee tosissaan päälle ja leviää isoon tilaan hetkessä. 

Vaikka lämpö lähtee päälle välittömästi, takaosa terassilämmittimestä ei vastaavasti kuumene älyttömästi. Ja jos vieläkin lämmitin epäilyttää turvallisuutensa puolesta: Lämmittimessä on ylikuumenemissuoja. Se sammuttaa automaattisesti virran, jos lämpörajat paukkuvat. Edessä on turvakehikko, joka on kestävää ruostumatonta terästä (304).

Terassilämmitin on mahdollista ajastaa. Ajastuksen päättyessä Veito sammuu automaattisesti.

Lämmönsäätöä ja asennusta – Terassilämmitin Blade 

Asennustapa on kolmella eri tavalla tehtävissä: Seinään, kattoon tai jalalle. Mikä nyt vain omaan sisustukselliseen himoon parhaimmalta tuntuu… IP55 -luokituksensa ansiosta terassilämmitin sopii niin ulko- että sisätiloihin. Ulkona lämmitintä eivät haittaa sade, lumi tai tuuli.

Pakkauksessa saat lämmittimen liäksi kaukosäätimen, jolla virrankulutusta voi säätää lämpötilan mukaan. HUOM! Tämä yksi kaukosäädin toimii ihan kaikissa saman sarjan Blade terassilämmittimissä. Jos olet tilaamassa useamman lämmittimen, pistä varakaukosäädin hyvään talteen, mikäli toinen käytössä oleva kaukosäädin hukkuisi. 

Säätöjä on neljä erilaista, ja nämä saat kaukosäätimellä:

-          600W
-          800W
-          1000W
-          1200W

Käyttökohteet

-          terassi
-          parveke
-          ravintolat
-          kahvilat
-          muut julkiset tilat

Väri

-          hopea

Lisätietoa

Tuotekoodi 2950140
Takuu 1 vuosi
Mitat Leveys: 70 cm, Korkeus: 13 cm, Syvyys: 9 cm
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS
Paino 2kg
Hyväksynnät CE

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki