Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Valmistakka Wolfman 7,2kW

Tuotekoodi
262930

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 19,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

399,90 €

Valmistakka Wolfman 7,2kW

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

80-lukulainen VHS-nauha takasta vai oikea takka? You name it! No kyllähän me tiedetään, kumpi tässä on vastauksena, eli sinua selvästi kiinnostaisi hankkia mökille pienimuotoinen valmistakka. Onhan nämä tosiaan ihan mahtavia lämmön ja tunnelman luojia, että oksat pois.

Susimies – Wolfman valmistakka?

Takan lämpö säteilee ympäristöönsä todella nopeasti, myös vähemmän lämmitetyissä sellaisissa. Takan toiminta perustuu huoneilman kulkeutumiseen pää- ja sivuilmanottoaukkoihin. Lämmin ilma kulkee hormiin tulipesästä, ja kuumeneva yläosa palauttaa lämmön tilaan. Lämpöä syntyy myös metallipinnan ja tuliluukun ansiosta.

Mitä saat polttaa?

Polttomateriaalin suosisimme olevan vain vähäsavuista ja hitaasti palavaa. Tällaisia ovat esimerkiksi ruskohiilibriketit ja puuklapit (30 cm x ø 10 cm). Puuklapit tosin eivät pala hitaasti, joten niiden palamista ei kannata jättää yön yli. Voi olla nimittäin kylmä aamu luvassa. Puuklapit toimivat silloin, kun haluat tunnelmaa iltaan. Pistät 2–3 kappaletta pesään palamaan ja sitten nautit illasta.

Lue lisää takan mukana tulevasta ohjekirjasta, tai tutustu sen PDF-versioon tästä.

Speksejä valmistakka Wolfmanin miettijälle

Valmistakka Wolfman on kooltansa 48,2 x 35,5 x 98 cm. Se käytännössä muistuttaa olemukseltansa postilaatikkoa. Tosin tämä ”postilaatikko” varmaan mieluummin polttaa laskut?!? Siinä on lasiluukku, jonka läpi näkyy tunnelmallinen liekki pimenevässä illassa. Pinta on mustaterästä.

Takka täyttää saksalaisen Bimsch V2 standardin vaatimukset. 

Lisätietoja
Tuotekoodi 262930
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.