Ilmainen toimitus
Verkkopankki, lasku, osamaksu (myös yrityksille)

Ulkoporealtaat ja paljut

Ulkoporeltaat rahtina suoraan perille!

Innostuimme ottaa Grillikaupan valikoimiin ulkoporealtaita: Päädyimme valinnoissamme Suomen markkinajohtajaan Novitekiin.

Koska kyseessä on suomalaisen valmistajan tuote, porealtaat ovat totta kai suunniteltu myös suomalaiseen ilmastoon sopivaksi. Nämä kaikki siis ovat täydellisiä vaihtoehtoja lämpöisessä vedessä oleiluun talvipakkasessa!

Allas tuodaan rahtina (toimitus kaupanpäällisenä) pihallesi, minkä jälkeen asentamiseen sinulla on kolme vaihtoehtoa .

Kauden hittituote on Vekas Kylpytynnyri!

Vekas kylpytynnyri on noussut Grilikaupassa todelliseksi kevään hitiksi! Joko sinä olet tutustunut tähän klassiseen ja edulliseen malliin? Vekas on ehdottomasti markkinoiden parasta hinta-laatua ja tietysti lukuisia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Katso itse, miksi tämä palju olisi sinunkin takapihallasi pian! 

Grillikaupalle räätälöitiin Ulkoporeallas LOUNGE

Halusimme laadukkaita porealtaita. Halusimme myös porealtaan, joka olisi räätälöity juuri meille! Toiveemme täytettiin Ulkoporeallas LOUNGElla, joka on hinta-laatusuhteeltansa aivan mieletön vaihtoehto. Perinteiset hintaa nostavat erikoisominaisuudet karsimme mallista pois: Tuloksena syntyi järkihinnalla rakennettu kokonaisuus, jossa on sekä suunnattavia että perussuuttimia. Istuimet ovat eritasoisia, joten koko perhe voi nauttia porealtaasta.

Ulkoreallas SAANA tarjoaa makoilupaikan

Novitekin omasta mallistosta otimme mukaan Ulkoporeallas SAANAn, joka on myös LOUNGEn esikuva. Malli on kuitenkin vähän erilainen, sillä poreita saa enemmän ja istuinpaikoista yksi on muutettu makoilulle sopivaksi.

Mahtipontinen Ulkoporeallas HALTI kuudelle

Kuudelle hengelle työstetty Ulkoporeallas HALTI ei ole mikään ”sillit purkissa” -kokonaisuus, vaan tilaa kaikille on aivan riittävästi. Jokainen altaassa istuva saa istua tasa-arvoisena, joten yksikään paikka ei ole korostettu ”isännän” paikaksi. Suuttimia mallissa on kolme kertaa enemmän kuin Grillikaupan omassa budjettimallissa LOUNGEssa.

Taulukkona  Listana 

 • Ulkoporeallas LOUNGE

  Tarjoushinta 4 995,00 €

  Hinta: 5 190,00 €

  Ulkoporeallas LOUNGE

  Ulkoporeallas LOUNGE on kotimaisen Novitekin Grillikauppa.comille valm...
 • Ulkoporeallas Luosto

  Alkaen: 4 990,00 €

  Ulkoporeallas Luosto

  2+3 paikkaa Neliömuotoinen, erinomainen eristys Kansi mukana ...
 • Ulkoporeallas Saana

  Alkaen: 7 490,00 €

  Ulkoporeallas Saana

  4 istuinta / 1 makuupaikka neliö, erinomainen eristys Kansi (...
 • Ulkoporeallas Ropi

  Alkaen: 7 490,00 €

  Ulkoporeallas Ropi

  3 makuupaikkaa nelikulmioinen, erinomainen eristys Kansi (12 cm pa...

18 Tuote(tta)