Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Ulkoporeammeet, -porealtaat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 67

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 67

Sivu

ULKOPOREALLAS - ILMAINEN KOTIINKULJETUS!

Jos mietit ulkoporealtaan ja paljun välillä, lue ehdottomasti tästä meidän näkemyksemme. Helposti voisi ajatella, että paljun ja ulkoporealtaan välinen ero on pelkästään kuplat. Näin ei suinkaan ole!

Palju on toki halvempi lähtökohdiltaan, mutta oheistarvikkeiden hankinnassa paljun hinta alkaa nousta. Ulkoporealtaassa tulee valmiina kaikki hyvästä kannesta alkaen. Ainoastaan puhdistusaineita pitää vuoden mittaan hankkia lisää. 

Paljua lämmität useita tunteja klapeilla ennen kylpyä. Ulkoporeallas on sähköverkossa kiinni ja pitää veden aina lämmitettynä sinulle. Sitä ei kannata tai tarvitse erikseen säätää turhanpäiten. Ulkoporeallas on siten aina valmis kun sinä haluat. 

SÄHKÖNKULUTUS

Eikö tämä vie sitten hirveästi sähkölaskua? Tämä riippuu siitä näkökulmasta, millaiseen sähkönkulutukseen olet tottunut. Ulkoporealtaat kuluttavat sähköä vuodessa 150–300 euroa. Vesi pysyy jatkuvasti lämpöisenä hyvän eristävän kannen ansiosta. Ulkoporeallas on käyttökelpoinen myös talvella. 

MILLAINEN ULKOPOREALLAS SOPII MINULLE? 

Lähdetään ensimmäisenä koosta. Meillä on pienempiäkin malleja, joita voisi sanoa kompakteiksi. Suosittelemme silti alkamaan tutkia 218 x 218 cm mallejamme, sillä niissä on aidosti hyvä riittävä tila sinulle ja ystävillesi. 

KATSO MYÖS NÄITÄ: 

  • Millaisia istuimia, paljonko niitä on?

  • Suutinten määrä? 

  • Välitätkö valaistuksesta enemmän vai vähemmän

  • Onko etäohjauksella väliä? 

  • Pidätkö erikoiselementeistä, kuten niskatyynyistä ja vesiputoustoiminnosta? 

  • Miten helppo on ylläpitää allasta? 

  • Onko ulkoverhoilulla väliä vai aiotko upottaa altaan terassiin? 

ASENTAMINEN

Kun tilaat meiltä paljun, sen toimittaa luottorahtiliikkeemme pihaasi. Mukana saat tällöin perussetin, eli tilaamasi paljon, erittäin hyvän eristetyn kannen ja starttipaketin puhdistukseen. 

Ulkoporealtaan viet kavereittesi kanssa paikalleen haluttuun kohtaan ja / tai upotetaan terassiin. Jos upotus terassiin toteutuu, terassiin pitää tehdä  huoltoluukku porealtaaseen.  

Asentamisessa tarvitset sähkömiehen. Sähkömiehen asennustyö katkaisukytkimineen vie noin puoli tuntia. Vesitäyttö tapahtuu suodattimien kautta ja tämän jälkeen huoltoaineita ohjeiden mukaisesti. Klooritaso tarkastetaan indikaattorilla, koska sillä näkee näkee oikean klooritason. Ph-arvon pitäisi olla neutraalitasolla. Jatkotoimenpiteenä klooritabletti laitetaan suodattimeen kerran viikossa. Veden vaihto käytöstä riippuen 4–12 kk. HUOM! Hoitoaineet eivät yleensä sisälly porealtaan toimitukseen. 

Samana päivänä ei välttämättä pääse vielä ulkoporeiden maailmaan, ellei ole ihan täydellinen hellekelipäivä. Lämmittäminen vie aikansa. Muista laittaa myös kansi päälle, että lämmitys on tehokkaampi. 

Itse kylpyvaiheessa yllätyksiä voi aiheuttaa suuttimet. Ne eivät välttämättä kaikki toimi heti. Se johtuu vain siitä, että niitä ei ole säädetty auki. Säädä suuttimet auki ja poreilu alkaa välittömästi. Kaikkia suuttimia ei välttämättä tarvitse pitää auki koko aikaa, poreilu tulee silloin kovemmin jäljellä olevista suuttimista. 

KANSI

Kansi on painava. Ota aina kaveri mukaan ottamaan kansi pois ulkoporealtaan päältä.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.