Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Ulkoporeallas SAANA

Tuotekoodi
ULKOPORE-SAANA

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 79,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

7 739,90 €

Ulkoporeallas SAANA

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Ulkoporeallas SAANA

Tämä Novitekin ulkoporeallas Saana on Lounge -mallin henkinen isoveli. Se on samankokoinen, mutta suuttimien määrä on merkittävästi suurempi ja sen voi räätälöidä täysin omaan makuun pintamateriaaleissa. Novitek yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta. 

Ulkoporeallas Saana on isännän tai emännän paikalla varustettu

Ulkoporeallas Saanan erityispiirre toiseen premium malliin, ulkoporeallas Haltiin , verrattuna on makuupaikka. Voit näyttää vieraille heidän paikkansa tai rauhassa makoilla ja rentoutuen katsellen tähtitaivasta makuuistuimelta. Muutenhan tämä on sama kuin järkihintainen mallimme ulkoporeallas Lounge. Tässä toki poreita riittää enemmän vaativallekin.

Poreallas on ilo tinkimättömälle terassin sisustajalle. Terassisisustaja pääsee toteuttamaan itseään täydellisen tyylikkään terassin rakentamisessa, kun terassi on samaa komposiittilautaa kuin allaskin. Altaan sisä- ja ulkopinnan värit saa vaihdettua useasta eri värivaihtoehdosta.

Lue huolto-ohjeista ja ominaisuuksista Grillikauppa.comille suunnitellun ulkoporeallas Loungen sivuilta. ).

Ulkoporeamme Suomen talveen

Lämmin poreallas ja siinä makoilu tähtitaivaan alla pakkasyönä on parhautta! Siksi tämä poreallas on suunniteltu juuri suomalaisiin talviolosuhteisiin sopivaksi. Markkinoiden tehokkaimpiin kuuluva eristys syntyy:

•       Kotimaisesta SPU eristelevyistä,

•       UPM:n Profi Deck komposiitista pinnassa sekä

•       Erikoispaksusta 12cm eristekannesta, kun allasta ei käytetä.

Myös pumput on rakennettu siten, että niihin jää poikkeuksellisen vähän vettä allasta tyhjennettäessä jäätymisvaurioiden estämiseksi. Mutta miksi ihmeessä tekisit niin? Pakkasella ulkoallas on parhaimmillaan!

Mahtavaa Novitekin valmistamassa altaassa on tottakai myös kotimainen laaja huoltoverkosto, joten et ole laitteesi kanssa yksin, jos jotain sattuu. Novitek on nimittäin Suomen markkinajohtaja näissä tuotteissa.

Lue myös lisää altaan ylläpitämisestä ja asentamisesta ulkoporeallas LOUNGEn sivuilta. 

Ominaisuudet

-  kotimainen, avainlipputuote
- 198 x 198 x 96 cm (eristekansi + 12 cm)
- 4 istuinta / 1 makuupaikka
- materiaali, lasikuituvahvistettua saniteetti-akryylia, silver sterling
- alumiinirunko, kantava runkorakenne
- Balboa, USA - elektroninen ohjaus
- kuitusuodatus + otsonointi
- SPU-polyuretaanieristys
- tunnelmallinen led-valaistus vesirajassa
- eristekansi
- Pohja-allas ABS-muovia 80 mm uretaanieristyksellä
- komposiittiverhous, harmaa

Toimitusaika porealtaalle on noin 3–4 vkoa, joten pistä tilaus ajoissa sisään ja nauti elämästä useammin rentoutumalla lämpimän poreilevan veden syleilyssä!

Mukaan tulee toimitus arvoltaan 300,00 euroa ja aloitus putsauspaketti 99,00 euroa KAUPANPÄÄLLE. Aloituspakettiin kuuluu 1kg kloori, 1kg ph+, 1kg ph-, ph-testiliuskat ja suodatin. Kemikaaleilla pääsee noin vuoden eteenpäin kotikäytössä.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, selvitämme asiat puolestasi. Voit olla yhteydessäasiakaspalveluumme myynti(at)edututor.fi.

Lisätietoja
Tuotekoodi ULKOPORE-SAANA
Takuu 2 vuotta
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.