Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Ulkoporeallas LOUNGE A-malli

Tuotekoodi
LOUNGE-A

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 79,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

5 995,90 €

Ulkoporeallas LOUNGE on kotimaisen Novitekin Grillikauppa.comille valmistama. Poreallas yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta. Hintakin on markkinoilla loistavaa hinta-laatua. Altaan suunnittelussa muistettu perheiden tarpeet: Istuimet ovat erisyvyisiä.

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Ulkoporeallas LOUNGE

Ulkoporeallas LOUNGE on kotimaisen Novitekin Grillikauppa.comille valmistama. Poreallas yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta. Hintakin on markkinoilla loistavaa hinta-laatua. Altaan suunnittelussa muistettu perheiden tarpeet: Istuimet ovat erisyvyisiä. 

Järkihintainen ulkoporeallas Novitek x Grillikauppa

Meille Grillikauppa.comissa oli tärkeää saada myyntiin allas, jonka hinta-laatu -suhteen takana voidaan seistä. Tässä mallissa ei siis ole tingitty missään laatutekijässä, mutta turhat hinnan nostajat karsimme pois. Uskomme vähäeleiseen ja tyylikkääseen laatuun!

Altaasta saatiin järkihintainen sillä, että saat malliston tyylikkäintä väriä: Valkoista marmoria sisäpuolelta ja ulkokuoressa sileällä pinnalla oleva harmaa komposiitti. Muutkin värit ovat mahdollisia, mutta eivät tässä hintaluokassa.

Suuttimet tässä mallissa suunniteltiin mukavaan oleiluun. Seassa on sekä perussuuttimia että suunnattavia isompia suuttimia. Mikäli kuitenkin olet hakemassa oikeasti vahvasti hierovaa kokemusta, kannattaa katse suunnata muihin malleihin.

Tässä on kaikki laadukkaat perustarpeet, jotka tekevät altaasta hyvän. Hienouksiakin toki saat, mutta silloin hinta nousee muutaman tuhannen euron. Tämän altaan hintasuhdetta pidämme itse parhaana mahdollisena.

Valitse oma istuinjärjestelysi 

Lounge altaassa pääset valitsemaan omaan makuusi sopivimman istuinjärjestelyn. Meillä on nyt tarjota kaksi erilaista istuinmallia tähän. Voit tehdä valinnan sen mukaan, kumpi kuvavaihtoehdoista eniten miellyttää. 

Malli A - vaihtoehto

Malli B joka on tämän porealtaan perusmalli. 

Ulkoporeamme Suomen talveen

Lämpimässä ammeessa köllöttely on ehdottomasti parhaimmillaan tähtikirkkaana pakkasyönä. Siksi on selvää, että ulkoporeammeen on oltava toimiva Suomen arktisissa olosuhteissa! Tämä ulkoporeallas on tehty nimenomaan nämä olosuhteet mielessä pitäen. Markkinoiden tehokkaimpiin kuuluva eristys syntyy:

•       Kotimaisesta SPU eristelevyistä,

•       UPM:n Profi Deck komposiitista pinnassa sekä

•       Erikoispaksusta 12cm eristekannesta, kun allasta ei käytetä.

Myös pumput on rakennettu siten, että niihin jää poikkeuksellisen vähän vettä allasta tyhjennettäessä jäätymisvaurioiden estämiseksi. Mutta miksi ihmeessä tekisit niin? Pakkasella ulkoallas on parhaimmillaan!

Mahtavaa Novitekin valmistamassa altaassa on totta kai myös kotimainen laaja huoltoverkosto. Et ole siis laitteesi kanssa yksin, jos jotain sattuu. Novitek on nimittäin Suomen markkinajohtaja näissä tuotteissa.

Ulkoporealtaan puhtaana pito ja hoito

Myöskään ulkoporealtaan ylläpito ei tule viemään sinua perikatoon! Sähkönkulutus on tällaisessa ulkoporealtaassa vain noin 300€/vuosi. Totta kai tämä riippuu käytön määrästä, mutta ylläpitokustannus todella on useimpia hämmästyttävän alhainen!

Ulkoporeallas pysyy helposti puhtaana:

•       Kuitusuodatin puhdistaa roskat ja ihosta irtoavat epäpuhtaudet. Suodattimen voi pestä kuumalla vedellä.

•       Otsonointi kirkastaa ja raikastaa veden

•       Vaihda vesi vain 2–3 kertaa vuodessa

•       Laadukas kestävä akryylimateriaali ja antibakteerisen pinnoitteen ansiosta pintaan ei pääse pesiytymään bakteereja. Pinta on erittäin helppohoitoinen.

•       Mukana tulee kaikki, mitä tarvitset ensimmäisen vuoden ajan puhtaanapitoon.

•       Normaalisti käytetään allasklooria, joka on miedompaa kuin uimahalleissa, mutta siitä voi herkimmät saada nyppyjä. Klooritonta on olemassa, mutta tällöin vuositasolla altaan puhdistuskustannukset voivat nousta satoihin euroihin. Kloori on siis edullinen.

•       Altaan ph-arvoa kannattaa tarkkailla. Suositus on jopa viikoittain. Todellisuudessa ph-arvo saattaa pysyä kohtuullisissa rajoissa, kun perheenjäsenet käyttävät säännöllisesti allasta. Mutta erityisesti vieraiden jälkeen ph kannattaa tarkistaa. Ihmisiltä – jotka eivät usein käy porealtaissa – irtoaa helpommin ihosta rasvoja, jotka vaikuttavat ph-arvoihin.

•       Mene aina poreammeeseen suihkun kautta, mutta älä käytä saippuaa. Tämä vaikuttaa ph-arvoon

Tähän pakettiin kuuluu:

•          Ulkoporeallas LOUNGE

•           Kansi 12 cm

•          Vuoden puhdistuspaketti:
- kaksi kilo klooria
- 1 kg ph+
- ½ kg ph
- 50 ph -testiliuskaa
- yksi suodatin

•           Rahti: kuorma-autolla suoraan pihaan.

Ulkoporealtaan asennus

Allas tuodaan kuorma-autolla pihaan. Allas on kyljellään kapealla ja pitkällä erikoisvalmisteisella puulavalla vahvasti turvapaketoituna. Lava nostetaan pumppukärryillä pihaasi. Varmista, että altaalle on routimaton kohta pihalla. Tästä eteenpäin sinulla on kolme vaihtoehtoa:

Vaihtoehto1: Allas valmiina paikalleen, kiitos!

–         Hiab -kuski kutsutaan paikalle. Saat tarvittaessa paikallisen kuskin yhteystiedot meiltä.

Vaihtoehto2: Kyllä meiltä tai naapurista traktori löytyy!

–         Tämä on erittäin suosittu asennusratkaisu! Mikäli sinulla tai tutullasi on traktori tai pyöräkuormaaja trukkipiikeillä, altaan voi nostaa suoraan lavalla paikalleen ja kaataa se käsin maahan (yksi kaataa, kaksi ottaa vastaan). Altaassa on myös itsessään pohjassa lovet trukkipiikeille (kts. Kuva). Mikäli traktorissa ei ole trukkipiikkejä, voi altaan virittää roikkumaan kauhasta kahdella vahvalla kuormaliinalla.

Vaihtoehto3: Voimamiesten talkoot

–         Allas kannattaa ensin kaataa, sitten laitetaan kuormaliinat altaan pohjaurien alta. 4–6 miestä –hauiksen ympärysmitasta ja kuljetusmatkasta riippuen – voivat kantaa altaan liinojen avulla.

Sähköjen kytkentään tarvitset AINA sähkömiehen. Tämä poreallas LOUNGE asennetaan normaaliin valovirtaan (muiden altaiden kohdalla erikseen mainittuna, onko asennus valo- vai voimavirtaan).

Allas tulee täyttää ennen sähköjen kytkemistä päälle. Ensimmäisellä kerralla vesi lämpenee 13–14 tuntia. 37 astetta on oletuslämpötila, mutta sitä voidaan säätää altaan käyttöpaneelista. Käytännössä lämmitin nostaa lämpöä noin kaksi astetta tunnissa.

Altaassa ei ole tyhjennysmekanismia, joten siihen kannattaa ostaa uppopumppu tulevaisuuden tyhjennyksiä varten.

Ominaisuudet

- kotimainen, avainlipputuote
- 198 x 198 x 96 cm (eristekansi + 12 cm)
- 4 istuinta / 1 makuupaikka
- materiaali, lasikuituvahvistettua saniteetti-akryylia, silver sterling
- alumiinirunko, kantava runkorakenne
- Balboa, USA - elektroninen ohjaus
- kuitusuodatus + otsonointi
- SPU-polyuretaanieristys
- tunnelmallinen led-valaistus vesirajassa
- eristekansi
- lasikuitupohja-allas 80 mm uretaanieristyksellä
- komposiittiverhous, harmaa

Toimitusaika porealtaalle on noin 3-4 viikkoa, joten pistä tilaus ajoissa sisään ja nauti elämästä useammin rentoutumalla lämpimän poreilevan veden syleilyssä!

KAUPANPÄÄLLE saat ilmaisen toimituksen, arvoltaan 300,00 euroa ja aloitus putsauspaketin (arvo 99,00 euroa). Aloituspakettiin kuuluu 1kg kloori, 1kg ph+, 1kg ph-, ph-testiliuskat ja suodatin. Kemikaaleilla pääsee noin vuoden eteenpäin kotikäytössä.

Lisäoptiot

Kansiteline ECO: Tällä kannen saa avattua yhtenä levynä ns saranoilla sivuun ja jätettyä vaikka pystyyn "tuulensuojaksi". Hinta 350 euroa

Lisätietoja
Tuotekoodi LOUNGE-A
Takuu 2 vuotta
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.