Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Ulkoporeallas HALTI

Tuotekoodi
ULKOPORE-HALTI

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 79,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

9 239,90 €

Kotimainen Novitekin valmistama keskikokoinen premium ulkoporeallas HALTI mahdollistaa isommallakin porukalla mukavan pore-elämyksen. Novitek yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta. Tämä on suosittu malli!

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Ulkoporeallas Halti

 Kotimainen Novitekin valmistama keskikokoinen ylellinen ulkoporeallas HALTI mahdollistaa isommallakin porukalla mukavan pore-elämyksen. Novitek yhdistää laadukkaat kotimaiset rakenteet ja alan johtavat komponentit maailmalta.  Tämä on suosittu malli!

Kuusipaikkainen huippuporeallas Halti

Tämä kuudella istuimella varustettu poreallas on tarkoitettu parasta laatua arvostavalle. Tässä mallissa paikkojen mukavuudesta ei ole tingitty niiden määrän lisääntyessä, vaan jokainen paikka on oikeasti mukava eikä allas sisällä erillistä isännän paikkaa. Kaikki siis istuvat altaassa samanarvoisina!

Suuttimia on ulkoporeallas Haltissa paljon – jopa kolme kertaa enemmän kuin budjettimallissamme Ulkoporeallas Lounge. Sisäpinnan saa valita useammasta eri värivaihtoehdosta.

Lisäksi ulkopinnan komposiitin värin voit niin ikään valita monesta eri värivaihtoehdosta. Todellinen terassi-hifistelijä rakentaa jopa koko muun terassin samasta komposiittilaudasta mitä allaskin on.

Ulkoporeallas Suomen talveen

Talvisena pakkasyönä lämmin poreallas ja siinä köllöttely on aivan parasta! Ulkoporeammekokemuksen maksimoimiseksi on huolehdittu siitä, että amme on suunniteltu juuri meidän leveyspiirimme talvi-ilmastoon sopivaksi. Poreallas Halti on juuri näitä olosuhteita varten tehty!

Tehokkain eristys markkinoilla on:

•       Kotimaisesta SPU eristelevyistä,

•       UPM:n Profi Deck komposiitista pinnassa sekä

•       Erikoispaksusta 12cm eristekannesta, kun allasta ei käytetä.

Jäätymisvaurioita pystyy välttämään, sillä altaan pumppuihin jää vettä poikkeuksellisen vähän allasta tyhjentäessä. Mutta miksi ihmeessä tekisit niin? Talvipakkasella tähtien alla ulkoallas on parhaimmillaan!

Mahtavaa Novitekin valmistamassa altaassa on totta kai myös kotimainen laaja huoltoverkosto, joten et ole laitteesi kanssa yksin, jos jotain sattuu. Novitek on nimittäin Suomen markkinajohtaja näissä tuotteissa.

Lue myös lisää altaanylläpitämisestä ja asentamisesta ulkoporeallas LOUNGEn sivuilta.

Ominaisuudet

kotimainen, avainlipputuote
- 221 x 221 x 96 cm (eristekansi + 12 cm)
- 6 istuinta
- materiaali, lasikuituvahvistettua saniteetti-akryylia
- alumiinirunko, kantava runkorakenne
- Balboa, USA - elektroninen ohjaus
- kuitusuodatus + otsonointi
- SPU-polyuretaanieristys
- tunnelmallinen led-valaistus vesirajassa
- eristekansi 12 cm
- Pohja-allas ABS-muovia 80 mm uretaanieristyksellä
- komposiittiverhous, harmaa
- Halti toimii voimavirralla.

Toimitusaika porealtaalle on noin 3–4 viikkoa, joten pistä tilaus ajoissa sisään ja nauti elämästä useammin rentoutumalla lämpimän poreilevan veden syleilyssä. 

Mukaan tulee toimitus arvoltaan 300,00 euroa ja aloitus putsauspaketti 99,00 euroa KAUPANPÄÄLLE. Aloituspakettiin kuuluu 1kg kloori, 1kg ph+, 1kg ph-, ph-testiliuskat ja suodatin. Kemikaaleilla pääsee noin vuoden eteenpäin kotikäytössä.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, selvitämme asiat puolestasi. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myynti(at)edututor.fi.

Lisätietoja
Tuotekoodi ULKOPORE-HALTI
Takuu 2 vuotta
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.