Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KesäOUTLETista kaikki kesän suosikit jopa -70% alennuksella - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Ulkoporeallas

Meiltä saat ulkoporealtaan, joka on aina käyttövalmiina ja sopii Suomen olosuhteisiin! Ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa.

Lyfco

Lyfco on panostanut laatukomponentteihin, ruostumattomaan teräkseen ja Lucite®-pinnoitteeseen. Ohjausjärjestelmä on Balboa®. Nämä altaat ovat kestäviä ja todellakin ajateltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, niin kesään kuin talveen.

Wellis

Wellis on johtavia Euroopan porealtaiden valmistajia. Nämä altaat ovat automatisoituja, moderneja ja kestäviä. Lämmönohjausjärjestelmä on laadukasta kanadalaista työtä, joten tietävät varmasti pohjoismaiset olosuhteet.

Ilmatäytteiset ulkoporealtaat

Ilmatäytteiset ulkoporealtaat

Katso kaikki tuotteet

Ilmatäytteiset ulkoporealtaat

Kevyin tapa omistaa ulkoporeallas on ilmatäytteinen. Ilmatäytteinen ulkoporeallas ei edellytä suuria asennustoimenpiteitä, ja se on heti käyttökelpoinen ympäri kesän. Kun talveksi altaan haluaa varastoida, riittää ilmojen puhdistaminen ja hyvä pakkaaminen kuivumisen jälkeen. Ilmatäytteinen ulkoporeallas on helposti myös siirrettävissä!

5-hengelle

Viiden hengen altaat ovat suosittuja, ja tarjouksiakin löytyy. Keskimääräisen 5 hengen altaan pituudet kulkevat 200 x 200 cm. Kaikki altaat ovat laadukkaita ja pohjoismaiseen käyttöön soveltuvia.

VIDEO: Touho Jantunen hankki kesämökilleen kauan haaveilemansa Lyfcon ulkoporealtaan. Lämmitysjärjestelmän ansiosta allasta voi käyttää ympäri vuoden ja asennuskin on äärimmäisen helppoa, kattokaa vaikka! Saas nähdä mitä kaikkea Touho vielä keksii kun hommat sujuu näin hyvin.. Kyllä nyt on hienoo!

6-hengelle

Kuuden hengen altaat ovat kokoluokassaan vaihtelevia. Koko on kuitenkin lähellä 218-230 x 218-230 cm. Näissä kelpaa isommallakin porukalla olla. Kaikki altaat ovat laadukkaita ja pohjoismaiseen käyttöön soveltuvia.

Näissä ulkoporealtaissa hienoo on se, että nää sopii kaikki ympärivuotiseen käyttöön. Kunhan vaan muistaa pitää ton kannen kiinni, niin pysyy vesi lämpimänä. Mulla on täällä ikuinen kesä!

Ulkoporealtaan tarvikkeet

Ulkoporealtaan tarvikkeet

Katso kaikki tuotteet

Ulkoporealtaan tarvikkeet

Ulkoporealtaan tilauksessa kaikki olennainen tulee mukana eristettyä kantta myöten. Mutta lisäksi kannattaa harkita vaihtoehtona painavan kannen nostamiseen omaa nostinta. Valikoimassamme ovat myös portaat, suodattimet ja kemikaalipaketit.

Aresso

Aresson ulkoporealtaiden valmistajalla on laadunhallintasertifikaatti ISO9001. Aresson altaille tehdään erilaisia testjä, joissa esimerkiksi sähkökomponenttien yhteensopivuus on tarkastettu, jotta altaan kytkentä ei rikkoisi muuta sähköelektroniikkaa. Aresso-allas myös testataan huolellisesti tehtaalla ennen toimitusta asiakkaalle.

Spadealers

Spadealers on suunnitellut ja rakentanut altaansa nimenomaan pohjoismaisiin olosuhteisiin. Spadealers kestää ympärivuotista käyttöä ja ovat erinomaisesti eristettyjä. Eristyksessä on otettu huomioon, että suoja jäätymiseltä on olemassa.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Meillä on ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa! Lisäksi voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Paljonko on ulkoporealtaan sähkönkulutus?

Ulkoporealtaan sähkökulutus on riippuvainen monesta tekijästä, joihin lukeutuvat sää, eristys pohjassa, veden lämpötila ja eristyskannen käyttö. Yhtä tiettyä lukua on vaikea todentaa.

Miten valitsen ulkoporealtaan?

Lähdetään ensimmäisenä koosta. Meillä on pienempiäkin malleja, joita voisi sanoa kompakteiksi. Suosittelemme silti alkamaan tutkia 218 x 218 cm malleja, sillä niissä on aidosti hyvä riittävä tila sinulle ja ystävillesi.  Näitäkin kysymyksiä pohditaan: 1) Millaisia istuimia, paljonko niitä on? Suutinten määrä?  Välitätkö valaistuksesta enemmän vai vähemmän? Onko etäohjauksella väliä? Pidätkö erikoiselementeistä, kuten niskatyynyistä ja vesiputoustoiminnosta? Miten helppo on ylläpitää allasta? Onko ulkoverhoilulla väliä vai aiotko upottaa altaan terassiin? 

Miten ulkoporeallas asennetaan?

Ulkoporealtaan viet kavereittesi kanssa paikalleen haluttuun kohtaan ja / tai upotetaan terassiin. Jos upotus terassiin toteutuu, terassiin pitää tehdä  huoltoluukku porealtaaseen.   Asentamisessa tarvitset sähkömiehen. Sähkömiehen asennustyö katkaisukytkimineen vie noin puoli tuntia. Vesitäyttö tapahtuu suodattimien kautta ja tämän jälkeen huoltoaineita ohjeiden mukaisesti. Klooritaso tarkastetaan indikaattorilla, koska sillä näkee näkee oikean klooritason. Ph-arvon pitäisi olla neutraalitasolla. Jatkotoimenpiteenä klooritabletti laitetaan suodattimeen kerran viikossa. Veden vaihto käytöstä riippuen 4–12 kk. HUOM! Hoitoaineet eivät yleensä sisälly porealtaan toimitukseen.  Samana päivänä ei välttämättä pääse vielä ulkoporeiden maailmaan, ellei ole ihan täydellinen hellekelipäivä. Lämmittäminen vie aikansa. Muista laittaa myös kansi päälle, että lämmitys on tehokkaampi.  Itse kylpyvaiheessa yllätyksiä voi aiheuttaa suuttimet. Ne eivät välttämättä kaikki toimi heti. Se johtuu vain siitä, että niitä ei ole säädetty auki. Säädä suuttimet auki ja poreilu alkaa välittömästi. Kaikkia suuttimia ei välttämättä tarvitse pitää auki koko aikaa, poreilu tulee silloin kovemmin jäljellä olevista suuttimista. 

Miksi ulkoporealtaaseen tulee hankkia kansi?

Onneksi yleensä ottaen kansi on aina mukana ulkoporealtaan tilauksessa, eli sitä ei tarvitse erikseen hankkia. Kansi on lämmöneriste, eli sähkölämmitteinen ulkoporealtaasi ei hukkaa lämpöä harakoille. Lisäksi kansi tottakai suojelee ulkoporeallastasi roskilta käytön ulkopuolella. Muista että ulkoporealtaan kansi on aika painava, joten suosittelemme harkitsemaan kannennostimen ostoa tai aina kaksi ihmistä nostamaan kannen.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.