Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Ulkoporeallas

Meiltä saat ulkoporealtaan, joka on aina käyttövalmiina ja sopii Suomen olosuhteisiin!

Lyfco

Lyfco on panostanut laatukomponentteihin, ruostumattomaan teräkseen ja Lucite®-pinnoitteeseen. Ohjausjärjestelmä on Balboa®. Nämä altaat ovat kestäviä ja todellakin ajateltu pohjoismaisiin olosuhteisiin, niin kesään kuin talveen.

Wellis

Wellis on johtavia Euroopan porealtaiden valmistajia. Nämä altaat ovat automatisoituja, moderneja ja kestäviä. Lämmönohjausjärjestelmä on laadukasta kanadalaista työtä, joten tietävät varmasti pohjoismaiset olosuhteet.

Ilmatäytteiset ulkoporealtaat

Ilmatäytteiset ulkoporealtaat

Katso kaikki tuotteet

Ilmatäytteiset ulkoporealtaat

Kevyin tapa omistaa ulkoporeallas on ilmatäytteinen. Ilmatäytteinen ulkoporeallas ei edellytä suuria asennustoimenpiteitä, ja se on heti käyttökelpoinen ympäri kesän. Kun talveksi altaan haluaa varastoida, riittää ilmojen puhdistaminen ja hyvä pakkaaminen kuivumisen jälkeen. Ilmatäytteinen ulkoporeallas on helposti myös siirrettävissä!

5-hengelle

Viiden hengen altaat ovat suosittuja, ja tarjouksiakin löytyy. Keskimääräisen 5 hengen altaan pituudet kulkevat 200 x 200 cm. Kaikki altaat ovat laadukkaita ja pohjoismaiseen käyttöön soveltuvia.

VIDEO: Touho Jantunen hankki kesämökilleen kauan haaveilemansa Lyfcon ulkoporealtaan. Lämmitysjärjestelmän ansiosta allasta voi käyttää ympäri vuoden ja asennuskin on äärimmäisen helppoa, kattokaa vaikka! Saas nähdä mitä kaikkea Touho vielä keksii kun hommat sujuu näin hyvin.. Kyllä nyt on hienoo!

6-hengelle

Kuuden hengen altaat ovat kokoluokassaan vaihtelevia. Koko on kuitenkin lähellä 218-230 x 218-230 cm. Näissä kelpaa isommallakin porukalla olla. Kaikki altaat ovat laadukkaita ja pohjoismaiseen käyttöön soveltuvia.

Näissä ulkoporealtaissa hienoo on se, että nää sopii kaikki ympärivuotiseen käyttöön. Kunhan vaan muistaa pitää ton kannen kiinni, niin pysyy vesi lämpimänä. Mulla on täällä ikuinen kesä!

Ulkoporealtaan tarvikkeet

Ulkoporealtaan tarvikkeet

Katso kaikki tuotteet

Ulkoporealtaan tarvikkeet

Ulkoporealtaan tilauksessa kaikki olennainen tulee mukana eristettyä kantta myöten. Mutta lisäksi kannattaa harkita vaihtoehtona painavan kannen nostamiseen omaa nostinta. Valikoimassamme ovat myös portaat, suodattimet ja kemikaalipaketit.

Aresso

Aresson ulkoporealtaiden valmistajalla on laadunhallintasertifikaatti ISO9001. Aresson altaille tehdään erilaisia testjä, joissa esimerkiksi sähkökomponenttien yhteensopivuus on tarkastettu, jotta altaan kytkentä ei rikkoisi muuta sähköelektroniikkaa. Aresso-allas myös testataan huolellisesti tehtaalla ennen toimitusta asiakkaalle.