Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Trampoliinit

Me toimitamme sinulle koko trampoliinipaketin kotiin tai mökille.

Trampoliinit 3-4 metriä

Trampoliinit 3-4 metriä

Katso kaikki tuotteet

Trampoliinit 3-4 metriä

Suosituin trampoliinin läpimitta on 3–4 metrin välillä. Trampoliinin mukana tulee aina reunasuojus ja suojaverkko. Malleja on sekä pyöreänä että suorakulmiona. Väriskaala on pääasiassa on tummat sävyt.

Trampoliinit 4-5 metriä

Trampoliinit 4-5 metriä

Katso kaikki tuotteet

Trampoliinit 4-5 metriä

Yli 4 metrin läpimitan tai sivumitan trampoliinit ovat isohkoja trampoliineja, ja soveltuu isolle pihalle. Näiden mukana tulee suojaverkko ja reunasuoja. Mallit ovat sekä suorakulmiota että pyöreää. Pääasiassa värimaailma on tummaa, mutta myös sinistä.

Suorakulmainen trampoliini

Suorakulmainen trampoliini

Katso kaikki tuotteet

Suorakulmainen trampoliini

Nämä suorakulmaiset mallit ovat vuosi toisensa jälkeen kasvattaneet suosiotaan. Kokoeroja malleissa on moneen suuntaan, joten jokaiselle pihatyypille varmasti jokin valikoimastamme löytyy.

Maatrampoliinit

Maatrampoliinit

Katso kaikki tuotteet

Maatrampoliinit

Maatrampoliini on täysin integroitu pihaasi, sillä se on täsmälleen samalla korkeudella kuin nurmikko. Maatrampoliineissa eniten pistää varmasti silmään, ettei niissä ole verkkoa. Tämä tekee trampoliinista soveltumattoman lapsille, sillä suojaverkko pitää olla. Sen sijaan ilman suojaverkkoa käytettävät trampoliinit sopivat aikuisille urheilukäyttöön.

Trampoliinitarvikkeet

Trampoliinitarvikkeet

Katso kaikki tuotteet

Trampoliinitarvikkeet

Trampoliineissamme tulee aina mukana reunasuojus ja suojaverkko. Nämä ja monet muut lisätarvikkeet ovat kuitenkin mahdollista ostaa erikseen varaosina.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Meillä on ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa! Lisäksi voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

Onko trampoliini turvallinen?

Kaikki myymämme trampoliinit ovat TUV/GS -laatuhyväksyttyjä. Sinun ei tarvitse huolehtia muista osista, sillä jokaisen trampoliinin mukana toimitamme suojaverkon ja reunapehmusteet koukkuille. Trampoliini tulee asettaa mahdollisimman tasaiselle maalle, ja hyppijöille kannattaa asettaa pelisäännöt tapaturmien välttämiseksi. Iloisia hyppelyitä!

Mitkä ovat trampoliinin liikuntahyödyt?

Trampoliini kehittää jalkalihaksia, vatsalihaksia ja selkälihaksia. Lisäksi trampoliini tukee kehonhallintaa. Trampoliini ei ole pelkästään lapsille, vaan myös aikuiset saavat siitä hyötyliikuntaa.

 

Ilmainen kotitoimitus 0€!

Suosituimmat trampoliinit ovat meillä tänäkin vuonna omassa varastossamme. Isoin trampoliinien myyntisesonki on keväällä, joten suosittelemme olemaan kärppänä ostamassa oman suosikkimallisi, ennen kuin loppuu. 

Me toimitamme sinulle koko trampoliinipaketin kotiin tai mökille. Jätä siis lainaperäkärry paikalleen ja tilaa meiltä suoraan kotiisi.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.