Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Trampoliinit

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 102

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 102

Sivu

Trampoliinista saat äärimmäisen turvallisen ja herkullisen liikuntamuodon pihallesi. Trampoliinilla saat hauskaa tekemistä niin lapsille kuin aikuisille. Aktiivisella trampoliinikäytöllä kohotat myös kuntoasi. Kannattaa toimia nopeasti, sillä nämä ovat joka vuosi suosittuja tuotteita ja loppuvat nopeasti. Tällä on ILMAINEN KOTIINKULJETUS!


Trampoliini on turvallinen!

 

Trampoliini on äärimmäisen turvallinen, kun sen turvallisuustekijöistä huolehtii. Kaikki myymämme trampoliinit ovat TUV/GS -hyväksyttyjä. Jokaisen trampoliinin mukana toimitamme suojaverkon ja reunapehmusteet koukkuille. Trampoliini tulee asettaa mahdollisimman tasaiselle maalle, ja hyppijöille kannattaa asettaa pelisäännöt tapaturmien välttämiseksi. Näin turvallisuus on varmistettu!


Trampoliini lisää liikkumista

 

Vaikkei siltä ensiksi tuntuisi, energiaa kulutat silti reippaasti ja hiki virtaa pidemmän päälle mitä todennäköisimmin. Moni myös ajattelee trampoliinin olevan vain lapsille, mutta näissä voi aikuinenkin hyppiä sekä parantaa kuntoansa. Trampoliinin avulla vahvistat jalka-, vatsa- ja selkälihaksia sekä kehität kehonhallintaasi.  

 

Hauskaa koko perheelle

 

Trampoliini soveltuu niin omakotitalon pihalle kuin kesämökillekin. Se takaa koko perheelle meneviä päiviä ja liikunnan iloa. Trampoliini on jo muutaman vuoden ollut todella suosittu harrastus, joten miksi et sinäkin tähän lähtisi mukaan!

 

Ilmainen kotitoimitus taattu!

 

Olemme varanneet trampoliinisettejä tänä vuonna enemmän kuin viime vuonna. Älä kuitenkaan pohdi liian kauan trampoliinia, koska sesongin alettua nämä menevät jälleen kuumille kiville. Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös lisäkysymyksissäsi, joten ole meihin reilusti yhteydessä vain.

 

Me toimitamme sinulle koko trampoliinipaketin rahtikuluitta kotiin. Jätä lainaperäkärry paikalleen ja tilaa meiltä suoraan kotiisi. Tilaaminen kotiin ei todellakaan maksa mitään extraa. 

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.