Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Kuntolaitteita alennuksessa jopa -60% - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Torm Hiiligrilli

Tuotekoodi
130700

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 29,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

799,90 €
Torm Hiiligrilli
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Torm hiiligrilli on virolaista laatutkäsityötä, jota mekin halutaan ehdottomasti myydä. Tässä grillissä on ihan uskomaton jylhyys ja jykevyys kuin suoraan jostain romantiikan ajan taideteoksesta. Eikä siinä kaikki… kyllähän jokainen grillaajaa tietää, miten hiiligrilli antaa lihalle oman spesiaalin sielukkaan makunsa. Nyt on ainakin pinta-alaa jakaa tätä riemua suurellekin porukalle.


Grillauspinta-alaa


Nyt on työpinta-alaa grillata. 


Torm hiiligrilli tulee valmiiksi koottuna, siirtäminen onkin oma juttunsa

Nämä ovat kiedottu tiukasti muoviin – ja monella kerroksella. Kun tästä tuskallisesta muovirupeamasta selviää, voit ainakin todeta grillin olevan elinkestävää laatua. Muovin poiston alta paljastuu lähes koottu musta pulverimaalattu hiiligrilli. Laitat vain paikalleen piipun ja sivupöydät.

Käytännössä sinun ei tarvitse miettiä kuin grillin sijoittamista:

Hiiligrillin siirtäminen paikasta A paikkaan B onkin sitten oma juttunsa. Meidän oma varastokappaleemme osoittautui todella järkäleeksi:  Kahva on vetopuolella, mutta rengaspuolella ei ole mitään tukea. Yksi heiveröinen ripakinttu ei tätä kyllä siirtele paikasta toiseen.

Toivo siis lepää salihirmu-äijän bodatuilla hartioilla. 

Torm valmiina

Torm hiiligrillissä on pöytä- ja säilytystilaa naapurienkin kateuden herättämiseksi. 

 

Säilytyspinta-alaa, kaappia ja koukkua – huhhuh!

Torm hiiligrillissä on pohjapinta-alaa 80 x 40 cm ja korkeutta on 110 cm. Sitten tietysti se piippu ja piippulakki tulevat vielä päälle (70 cm), jolloin koko hässäkkä tulee olemaan reilut 180 cm korkea.

Huikein ja mielenkiintoisin ominaisuus grillissä on kuitenkin kolme rosteri lisäpöytää, jotka saadaan sekä molemmille sivuille että eteen. Yhden sivupöydän pinta-ala on 25 x 66 cm.

Sivupöytiä ei ole pakko pitää kaikkia yhtä aikaa, koska ne saadaan helposti paikalleen ja helposti irti.  Sivupöydän päässä on paljon pidikekoukkuja, joihin saa roikkumaan kaikkea mahdollista pullopussista grillausvälinesettiin. Sivupöydät jos mikä on syy, miksei tätä grilliä voi sanoa vaatimattomaksi!

Koska mikään ei ole koskaan tarpeeksi, tässä on myös kaappitilaa: kokonainen ja välihyllyllä jaettu tila. Pistä sinne vaikka hiilipussi talteen. 

 

Sivupöydissä on ripustuskoukkuja ennennäkemätön määrä.

Ripustuskoukkuja on enemmän kuin mielikuvitusta, mitä niihin pistää. 


Hiiligrillaaminen on tyylilaji

Kuten sanottua, hiilillä ruuan grillaaminen on kehon ja sielun ravintoa. Grillauspinta-alaa tässä on lähes saman verran kuin pohjapinta-alaakin, noin 75 x 37 cm. Tällä todella grillaa isollekin porukalle niin halutessaan. Grilli-ritilöitä tässä on kaksi kappaletta, jotka ovat molemmat puolet grillauspinta-alasta.

Grilliritilät asetetaan grillissä kannen juuressa oleville pidikkeille, jolloin ne pysyvät todella kätevästi paikallaan suoran hiilitulen yllä.

Grillin pohjalla on iso reiällinen levy grillihiilille. Reiän läpi tuhka valuu grillin pohjalle jättäen vain hiilet levylle. Levy ja sen yläpuolella olevat kaksi grillausritilää ovat rosteria.

Lämpöä Tormissa voi säätää kolmella eri ilmanottoaukolla, jotka sijaitsevat molemmilla sivuilla ja edessä. Lämpöä tietysti pidetään kannella. Kannen kulmat ovat pehmustettuja, joten se menee hyvin smoothisti kiinni ilman suurempia kolahteluja.

Tuo pehmustus on kyllä kamelinselän naksauttaja jo muutenkin täydellisenoloiseen hiiligrilliin! (Toim.huom.) 

  

Yhteenvetoa, mitä Torm Hiiligrillissä tulee

-          Torm hiiligrilli 80 x 110 x 40 cm

-          Piippu ja piipun hattu 70 cm

-          Kolme rosteri pöytätasoa, jotka voi halutessaan kiinnittää

-          Kaksi rosteri grilliritilää

-          Rosteri alusta hiilille

-          Hiilihanko

-          Lämpömittari 0–350°C

 


Henkilökunta testaa:

Mika:
Aluksi hiiligrillin järkyttävän suuri grillausala vaikutti huolestuttavalta hiilen menekin suhteen. Mutta kun aloin savustamaan epäsuoralla tulella asiat loksahtivat kohdalleen.

Toinen ritilä menee erittäin nätisti toisen alle ja sinne saa valuma-astian nätisti alle. Näin isokin possun niska savustuu epäsuoralla tulella, allaan valuma-astia.
 

Lisätietoja
Tuotekoodi 130700
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.