Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille
Cyber Weekin huippuerät saatavilla enää:

Grillikauppa toimittaa tavaraa sekä omasta että ulkopuolisista varastoista. Oman varaston toimitusaika on arviolta 1-2 arkipäivää ja muista varastoista pääsääntöisesti 2-5 arkipäivää. 

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme seuraavilla tavoilla tuotteita: 

- Kirje: pienet tilaukset tulevat kirjeenä postilaatikkoon.
- Postin pakettiautomaatti: Mikäli tuote sen kokonsa ja painonsa puolesta sallii, toimitamme sen toivomaasi pakettiautomaattiin.
- Postipaketti Economy 16: Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipisteeseen.
- Matkahuolto Lähellä-paketti: Postipaketti toimitetaan lähimpään Matkahuolto-asiamiespisteeseen, joita ovat esimerkiksi K-marketit, Tokmanni ja R-kioski.
- Kotiinkuljetus: Kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä etukäteen ja sopii sinulle parhaimman aikavälin kotiinkuljetukselle.
Toimitukset tapahtuvat 9–21 välisenä aikana. Muista ilmoittaa puhelinnumerosi tilauksen yhteydessä!
- Yrityspaketti toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen, sopii lähinnä yrityksille tuleviin toimituksiin. Tilaus toimitetaan pääsääntöisesti arkipäivisin klo 09–14 välisinä aikoina.

Toimittajina meillä toimivat Posti, Matkahuolto ja Kaukokiito. 

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksut on ilmoitettu tuotteen sivuilla. 

TOIMITUSSEURANTA

Toimitusvahvistuksen yhteydessä lähetetään pääsääntöisesti lähetystunnus. Tämä tunnus ei aktivoidu välittömästi, sillä tuote odottaa vielä noutoa. 

Onko sinulla lisää kysyttävää toimitustavoista? 

YHTEYSTIEDOT

Asiakaspalvelu: +358 942 551 276 pvm/mpm (palvelemme arkisin klo 9-15)

Voit olla meihin myös yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.

Yhteydenottolomakkeemme löydät tästä. 

TOIMITUSEHDOT

TILAAMINEN

Tilauksen jälkeen asiakas saa tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus sisältää toimitusosoitteen, tiedon tilatuista tuotteista, määristä ja hinnoista sekä arvioidun toimitusajan. Pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin. Jos hinta tai muut tiedot muuttuvat, niistä sovitaan asiakkaan kanssa, ja asiakkaalla on oikeus halutessaan peruuttaa tilaus.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä, sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät verkkosivuiltamme. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.

Jotta tilausvahvistus voidaan lähettää, asiakkaan tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa tilauksen yhteydessä. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostilla tai puhelimitse.

HINTA

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoja päivitetään jatkuvasti, ja tuotteen hinta voi muuttua milloin tahansa.

Jos verkkosivuilla ilmoitettu hinta on niin ilmeisen virheellinen, että asiakkaan pitäisi ymmärtää hinta virheelliseksi, pidätämme oikeuden muuttaa hintaa tilauksen teon jälkeen. Tällöin hintamuutoksesta otetaan yhteyttä asiakkaaseen ja kaupan voi halutessaan purkaa ilman kuluja. Tällaisia virheitä ovat esimerkiksi pilkku- tai yksikkövirhe. (Force majeure)

Alennuskoodilla saa alennusta vain tuotteen hinnasta, eikä alennus koske toimituskustannuksia. Alennuskoodi tulee antaa tilaamisen yhteydessä, eikä alennusta voi aktivoida jälkikäteen. Jos tuotteita palautetaan, alennuskoodin ehdot tarkistetaan.

TOIMITUS

Toimitusaika

Toimitusaika on tuotekohtainen, ja se on nähtävillä tuotteen tiedoissa. Ilmoitettu toimitusaika on arvio. Lopullinen toimitusaika määräytyy varastotilanteen, toimittajien toimitusrytmin ja kuljetusliikkeiden ajoaikataulujen mukaan. Toimitusaika-arvio ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen aiheuttamista kustannuksista.

Toimitustapa

Toimitustapa on tuotekohtainen, ja se on kerrottu tuotteen tiedoissa. Käytämme useita eri kuljetusliikkeitä sekä toimituksia lähtee useilta eri varastoilta. Osa tuotteista toimitetaan suoraan toimitusosoitteeseen, kun taas osan tuotteista asiakas noutaa esimerkiksi Postista tai muusta noutopisteestä.

Suuremmat tuotteet toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen, ellei tuotetiedoissa ole muuta mainittu. Tällainen suurempi lähetys toimitetaan jakeluauton viereen paikkaan, johon kunkin tuotetyypin kuljettamiseen tarvittavalla autolla (täysperävaunusta pakettiautoon) pääsee. Kuljetus ei sisällä tuotteen kantamista tästä eteenpäin (sisään-, kerrokseen- tai uloskanto) eikä myöskään asennusta tai vanhan tuotteen poisvientiä.

Kun toimitetaan suurempia tuotteita, kuljettajalla on ohje soittaa asiakkaalle ennen toimitusta. Jos asiakas ei voi olla kuljettajan soittaessa vastaanottamassa toimitusta, hän voi sopia kuljettajan kanssa, kuinka menetellään. Kuljetusliikkeestä riippuen vaihtoehtoina voivat olla toimituksen jättäminen tontille asiakkaan luvalla tai sopiminen myöhemmästä toimitusajankohdasta.

Toimituksen tarkempi aikataulu vaihtelee kunkin kuljetusliikkeen ajo- ja jakoaikataulujen mukaisesti.

Toimituskustannukset

Kunkin tuotteen toimituskustannukset on kerrottu sen tiedoissa. Toimituskustannukset näkyvät myös eriteltyinä ostoskorissa.

Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan tuotetiedoissa.

Toimitamme tuotteita Manner-Suomessa oleviin toimitusosoitteisiin, pois lukien poste restante -osoitteet. 

Mikäli haluat tilata tuotteita Ahvenanmaalle tai saaristoalueille , voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta. Yhteydenottolomakkeemme löydät tästä.  Asiakaspalvelumme selvittää, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia. Toimituksen ehdoista sovitaan tällöin erikseen.

 

Vastaanotto

Asiakkaan tulee varmistaa, että annettuun puhelinnumeroon saadaan yhteys, kun toimitus on tulossa. Toimitusosoitteessa tulee vastaanottajan olla paikalla tarkastamassa toimitus, ellei kuljetusliikkeen kanssa ole sovittu muuta. Jos vastaanottaja ei ole paikalla eikä asiakasta tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvollisia toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kustannukset asiakkaalta.

Toimituksen mukana on kuljetusasiakirja. Vastaanottajan täytyy tavaraa vastaanottaessaan tarkastaa, että toimitus on vahingoittumaton ja kuljetusasiakirjan mukainen. Jos asiakas huomaa paketissa vaurion, siitä tulee tehdä kirjallinen merkintä kuljetusasiakirjaan ennen kuin hän allekirjoittaa toimituksen vastaanotetuksi. Pyydämme ilmoittamaan asiasta heti, ja suosittelemme tekemään sen viimeistään kolmen (3) päivän kuluessa osoitteeseen . Näin voidaan varmistaa asian sujuva käsittely.

Jos merkintää kuljetusasiakirjaan ei tehdä, asiakkaalle jää vastuu virheistä, jotka ovat havaittavissa jo toimitushetkellä.

Jos asiakas huomaa ongelmia toimituksessa tai tuotteissa, hänen tulee toimia seuraavasti:

  1. Kuljetusasiakirjaan pitää tehdä kirjallinen merkintä virheistä, ennen kuin asiakas allekirjoittaa sen.
  2. Virheestä pitää ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@edututor.fi

 

Jos tilattu tuote on kosteudelle arka, asiakkaan tulee suojata tuote. Asiakas on vastuussa tuotteen varastoinnista toimituksen jälkeen. Raskaiden tuotteiden vastaanottoon on suositeltavaa valmistautua suunnittelemalla paikka, johon tuotteet puretaan. Paikan täytyy olla sellainen, johon pääsee suuremmalla jakeluautolla.

TAKUU JA MAHDOLLISET LAATUVIRHEET

Tuotteillamme on valmistajan tai maahantuojan normaali takuu.

Jos asiakas havaitsee ongelmia tuotteessa, autamme saamaan yhteyden tuotteen valmistajaan tai maahantuojaan ja varmistamme omalta osaltamme asian moitteettoman hoidon. Tuotteen ongelmista tulee olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Vastaamme tuotteen laadusta. Virheellinen tuote korjataan tai korvataan uudella tuotteella. Emme vastaa mahdollisen laatuvirheen aiheuttamista välillisistä kustannuksista.

TIETTYJÄ TUOTTEITA KOSKEVA LUVANVARAINEN ASENNUS

Myymme myös tuotteita, jotka saa asentaa vain luvat omaava ammattilainen. Esimerkiksi monet myymämme sähkötarvikkeet saa asentaa vain rekisteröity sähköalan ammattilainen. Tiettyjä pieniä sähkötöitä saa tehdä myös itse, jos osaa varmasti tehdä ne oikein ja turvallisesti. Sähköasennuksista voi lukea lisää Tukesin sivuilta (www.tukes.fi), joilta löytyy myös urakoitsijarekisteri. Asiakkaan tulee perehtyä sähköasennusten turvallisuudesta annettuihin lakeihin ja määräyksiin.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.