Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Tervalastu sytytystikut

Tuotekoodi
TERVALASTU

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

11,90 €

  • Sytyttää tulen helpommin, ekologisesti

  • Tuoksuu vahvasti hyvältä tervalta

  • Kevyitä kuin mitkä, eli eräjormalle sopiva apu

  • 50 kappaleen pakkaus  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Tervalastu sytytystikut
Tervalastu sytytystikut Tervalastu sytytystikut Tervalastu sytytystikut Tervalastu sytytystikut Tervalastu sytytystikut Tervalastu sytytystikut

Tervalastu on ekologinen sytyke, jonka avulla sytytät nuotion tai takan helposti ja nopeasti. Lastussa on universaalisen vahva ja mieltä kutkuttava tervan tuoksu. Yksi tervalastupaketti sisältää 50 lastua, mutta katkaisemalla lastu yhdellä paketilla sytytyskertoja tulee reilusti yli 50. 

tervalastu

Miksi tervalastu?

- Sytyttää tulen helpommin, ekologisesti
- Tuoksuu vahvasti hyvältä tervalta
- Kevyitä kuin mitkä, eli eräjormalle sopiva apu
- 50 kappaleen pakkaus

Tervalastu

Tervalastu on paperiin verrattuna huomattavasti helpompi sytytysapu. Se kestää juuri sen verran, että kuiva puu ehtii syttyä siitä, toisin kuin nopeasti palava paperi. Tämän lisäksi tervalastut ovat pieniä ja kevyitä, lähes huomaamattomia painoltaan. Niitä voit kuljettaa mukanasi niin mökille kuin eräretkelle. 

Tervalastun avulla voit sytyttää esimerkiksi kodin takan, kamiinan, kiukaan, ulkotulet (jätkänkynttilä) tai laavunuotion. 

Tulenteon keveyden lisäksi tervalastulla on aivan kosmisen hyvä tervan tuoksu, joka tuoksuu vielä käsissäkin tovin käsittelyn jälkeen. 

Ekologinen valinta - suomalainen tuote

Tervalastu on ekologinen, koska se on valmistettu puusta, parafiiniöljystä ja mäntytervasta. Valmistus on Laitilassa.

 

 Grillikaupan henkilökunta arvioi

 

Mika:
Ensimmäinen fiilis paketista oli todella vahva huumaava tervan tuoksu. Tuote vaikutti ulkoisesti hienolta, mutta olen käyttänyt monia erilaisia sytykkeitä ja kokemukseni "tikuista" ei ollut paras. Halusin siksi testata tuotteen.

Tervalastu syttyy kuin paperinpala: Nopeasti ja rätisten. Toisin kuin paperi, lastu kuitenkin palaa riittävän pitkään sytyttääkseen puun.
Tämä sopii parhaiten takan reunalle kun sytyttäessä halutaan sekä tehoa että estetiikkaa ja fiilistä.
 kommentoija

 

Miika:
Ylläoleva kommentin heittäjä toi minullekin työpisteelle tällaisen lastun. Vaikka lastu on ollut jo useamman viikon pöydälläni, ei ole tervan tuoksu vieläkään täysin taittunut. Työpisteeni on tuoksahtanut pitkään puutyöpajan ja tervaverstaan sekoitukselta, mikä ei huono ole yhtään. :)
 kommentoija
Lisätietoja
Tuotekoodi TERVALASTU
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.