Terassilämmitin Silverline TwinWave

Tuotekoodi: 26145

Terassilämmitin Silverline TwinWave

Lisää kuvia

- Suoralämpö ja jatkuvalämpö
- Energiatehokas
- Kaukosäädin
- Turvallinen: IPX4, ei polta, ei päästä myrkkyjä, katkaisee sähköt jos kaatuu.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
199,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Hei sinä kesäviluinen! Lopeta palelu ja hanki itsellesi hyvä terassilämmitin! Silverlinen TwinWave toimii kahdella eri teholla ja lämmittää 14 neliön aluetta. Se ei polta näppejäsi, rusketa tai kärsi sateesta. Sen sijaan saat miellyttävän lämmön kesäiltaan.

Miksi tämä terassilämmitin? 

- Suoralämpö ja jatkuvalämpö
- Energiatehokas
- Kaukosäädin
- Turvallinen: IPX4, ei polta, ei päästä myrkkyjä, katkaisee sähköt jos kaatuu.

Terassilämmitin Silverlinen TwinWave

Kesäiltain pelastus on saapunut! Silverlinen TwinWave Terassilämmitin on suunniteltu sinun käyttöösi kuistille ja terassille. Se lämmittää noin 14 neliömetrin alueen kahdella eri teholla. TwinWave takaa, että saat kokea rauhassa täydellisen suoralämmön. Lämmitin ei tuota kuitenkaan polttavaa tunnetta tai kuivaa ihoasi! Lämmitin ei myöskään rusketa, vaikka siltä välillä tuntuisi.

Silverlinessa on digitaalinen ajastin ja lämmönsäätö. Siinä on kaksi tehoaluetta 600W ja 1200W, joilla määrittelet itsellesi juuri sopivan lämpötehon. Säätöihin saat mukaan kaukosäätimen.

Terassilämmittimen idea perustuu siihen, että käynnistyessään se antaa sinulle suoran lämmön. Suoralämpöjakson jälkeen lämmitin vaihtaa automaattisesti jatkuvalämmitykseen. Tätä toimintaa kutsutaan MultiHeat turbotehoksi. Lämmitin on suunniteltu siten, että se on sähkönkulutuksessa hyvin maltillinen.

Mitat ovat: 

  • Leveys 27 cm
  • Syvyys 27 cm
  • Korkeus 87 cm 
     

Turvallinen lämmitys

TwinVawe ei kärsi sateessa, koska se on IPX4 suojattu. Se ei myöskään kuumene siten, että perheen pienimmät voisivat siinä polttaa sormensa. Terassilämmitin toimii täysin sähköllä, minkä ansiosta se ei tuota myrkkyjä tai muita kemiallisia päästöjä. Kaatuessaan lämmitin pistää välittömästi sähkön poikki itsestään.

Kepeä asennus

Silverlinen TwinWave on onneksi todella helppo asentaa. Otat sen pakkauksesta esille, asetat lattialle ja pistät johdon seinään. Tämän jälkeen terassilämmitin aloittaa lämmityksensä ensin suoralämmöllä ja myöhemmin jatkuvalämmöllä.

Paketissa mukana:

  • Terassilämmitin Silverline TwinvWave
  • Kaukosäädin

Lisätietoa

Tuotekoodi 26145
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Mitat Leveys & Syvyys 27 cm, korkeus 87 cm
Paino 3,4kg
Käyttökohteet Ulkotiloihin, kestää jopa vesisateen.

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Terassilämmitin Silverline TwinWave 5.001

Pieni hetki