Terassilämmitin PATIO 9kW, kaasu

Tuotekoodi: 250730

TARJOUS
-35% 10.08. asti

Terassilämmitin PATIO 9kW, kaasu

Lisää kuvia

Kaasukäyttöinen 9kW terassilämmitin, joka on siirrettävissä renkaiden avulla.Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 240,50 €

Hinta: 369,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Lyhyen ja vähälumisen kesän varalle on hyvä olla terassilämmitin. Kunnon terassihai nauttii kesäiltojen eleganssista terassilämmittimen kera. 

Miksi tämä terassilämmitin?

- Tehoa 9kW
- Kaasukäyttöinen
- Kaatumissuojattu
- Siirto helposti pyörien ansiosta

Terassilämmitin PATIO 9kW, kaasu

Terassikausi periaatteessa voisi käsittää ympäri vuoden. Useimmiten se kuitenkin kestää vain huhti-lokakuun ajan, eli pakkasten ulkopuolella (jos niitä enää nähdään?). Terassilämmitin pelastaa ehdottomasti monen terassikärpäsen pureman aikaisen/myöhäisen linnun, joka muuten hytisisi paksussa viltissä huurteisensa kanssa. 

Muotoilultaan Patio 9kW edustaa pystymallista kahden metrin lämmitintä, jossa lieriö on karkaistua lasia. Siistin muotoilunsa ansiosta tämä on ideaalinen näky terassilla kuin terassilla. 

Tässä mallissa on ytyä 9 kilowatin verran.  Patiolämmitin on nestekaasukäyttöinen, eli kulutus on 650 grammaa tunnissa. Sytytys tapahtuu piazo-sytyttimen avulla. 

Patio terassilämmitin 9kW on siirrettävissä renkaiden avulla, joten se ei ole ongelma tilasuunnittelua tehtäessä. Sen korkeus on reilu 2 metriä (204,5 cm jos tarkkoja ollaan). Malli on myös kaatumissuojattu.  

Soveltuu hyvin esimerkiksi ravintolakäyttöön tai isolle kotiterassille. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 250730
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen kotiinkuljetus ympäri Suomen
Mitat 204,5 cm

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki