Terassilämmitin Veito Blade Black 2000W

Tuotekoodi: 20131016

Terassilämmitin Veito Blade Black 2000W

Lisää kuvia

  • 1

Terassilämmitin Blade Black 2000W, suosittu terassilämmitin sähkökäyttöön.  Neljä eri säätöä, kaukosäädin-ohjaus.Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
279,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Terassilämmitin Veito nähtiin vähän aika sitten tuotteena pöydällä. Me sulimme sille sekä fyysisesti että henkisesti. Parempaa lämmitintä 30 neliön avoimelle alueelle saa hakea. Tämä passaa tosi hyvin niin koti- kuin ravintolaterassikäyttöön.

Kuumaa huumaa terassilla – myös kesän ulkopuolella

Terassilämmitin Veito toimii sähkövirralla. Sen suojaluokaksi on määritelty IP55, mikä tekee siitä myös ulkokäyttöön soveltuvan. Lämpö alkaa välittömästi laitteen mennessä päälle! Mielenkiintoisinta onkin se, että se lämpö lähtee tosissaan päälle ja leviää isoon tilaan hetkessä. Puheet kertovat avoimen terassin lämpenevän yhdestä jopa 30 neliömetrin säteellä. (Toim.huom. Lisäväitteet uskaltavat kertoa myös T-paidalla pärjäävän syyskuussa klo 22.00 saakka. Tätä emme allekirjoita, mutta hyvä niin jos näin on). 

Vaikka lämpö lähtee tosissaan päälle hetkessä, terassilämmittimen takaosa ei vastaavasti kuumene. Takaosa kyllä lämpenee vienosti, mutta näppejä se ei polta. Ja jos vieläkin asia mietityttää: Lämmittimessä on ylikuumenemissuoja, joka sammuttaa automaattisesti virran rajojen paukkuessa. Edessä on turvakehikko, joka on kestävää ruostumatonta terästä (304).

Terassilämmitin on mahdollista ajastaa. Ajastuksen päättyessä Veito sammuu automaattisesti.

Asennus ja lämmönsäätö Terassilämmitin Veitossa

Tarjolla on kolme erilaista lähestymistapaa asennukseen: seinään, kattoon tai jalalle. Mikä nyt vain omaan sisustukselliseen himoon parhaimmalta tuntuu… IP55 -luokituksensa ansiosta terassilämmitin käy niin sisä- että ulkotiloihin. Ulkotiloissa ei haittaa sade, lumi tai tuuli.

Mukana pakkauksessa tulee kaukosäädin, jolla säätää virrankulutuksen asetetun lämpötilan mukaan. Tämä eliminoi äkilliset kylmän tai kuuman ilman lämpötilavaihtelut. HUOM! Yksi kaukosäädin toimii kaikkiin Veiton terassilämmittimiin, vaikka joka pakkauksessa oma kappaleensa tuleekin. Jos useamman tilaat, ylimääräiset voi vaikka pitää varalla, jos toinen hukkuu. 

Säätöjä on neljä erilaista, ja nämä saat kaukosäätimellä:

-          1000W

-          1500W

-          2000W

-          2500W

Käyttökohteet

-          terassi

-          parveke

-          ravintolat

-          kahvilat

-          muut julkiset tilat

Värivaihtoehdot

-          hopea

-          musta

Lisätietoa

Tuotekoodi 20131016
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki