Terassilämmitin SOLAMAGIC 1400 BASIC+, antrasiitti

Tuotekoodi: EDU9100801

Terassilämmitin SOLAMAGIC 1400 BASIC+, antrasiitti

Lisää kuvia


  • Todella muhkeatehoinen lämpövoima 12 neliömetrin alalle

  • Väri on antrasiitti

  • IPX4 -suojaus takaa turvallisen parveke- ja terassikäytön

  • 28% parempaa lämpövoimaa, ehkä voi tulla jopa kuuma

  • Lisävalintoina jalustat ja kiinnikkeet (varmista myös että valitset oikean värin, kuvissa ovat myös lisäoptiot)

Saatavuus: VARASTOTUOTE. Toimitusaika 2-5 arkipäivää!

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Terassilämmitin SOLAMAGIC 1400 BASIC+ antrasiitti   +279,90 €

Tuotekuvaus

Ach ja! Kyllä se saksalainen vain osaa tehdä huippuhyvää tuotetyötä, ja se näkyy jälleen tässäkin Solamagic Terassilämmittimessä. Se on terassille suunniteltu erittäin voimakastehoinen peruslämmitin.  Lämpö alkaa välittömästi vaikuttamaan, kun tämän kytkee päälle. ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi tämä lämmitin?

- Todella muhkeatehoinen lämpövoima 12 neliömetrin alalle
- Väri on antrasiitti
- IPX4 -suojaus takaa turvallisen parveke- ja terassikäytön
- 28% parempaa lämpövoimaa, ehkä voi tulla jopa kuuma
- Lisävalintoina jalustat ja kiinnikkeet (varmista myös että valitset oikean värin, kuvissa ovat myös lisäoptiot)

Terassilämmitin BASIC+ 1400W Antrasiitti

BASIC+ on enemmän kuin peruslaatuinen pientä lämpöä hönkivä terassilämmitin. Se on keskiarvollisesti 23% parempi lämmittäjä, ja IPX4 -suojauksensa ansiosta kestää myös vesiroiskeita. Tämä on tosiaan BASIC+ -malli, mutta ei tee lämmittimestä laisinkaan huonoa. Kuvissa on myös lisäoptiotuotteet, kuten jalusta ja kiinnikkeet. Ne eivät sellaisenaan sisälly tuotteeseen mukaan, vaan tilataan erikseen. Väri on antrasiitti. 

Lämmitys

BASIC+ tarjoaa jopa 23% parempaa lämpöä kuin muilla vastaavilla malleilla. Se antaa mahdollisuuden viettää enemmän aikaa myös näin, kun kesä on ikävimmillään tai syksyn pimeydet ovat kylmettäneet fyysisen atmosfäärin. Se on kooltansa kuitenkin just passelin kokoinen, eikä siten vie tilaa hehtaaritolkulla.

Lämmitysalaa BASIC+ 1400W mallilla on noin 12 neliömetriä, eli juurikin sellaisen perusparvekkeen verran. Kestoaika yhtäjaksoisella käytöllä olisi 5000 tuntia, eli nopeasti laskettuna toimisi noin 208 päivää putkeen.

Käyttöympäristö ja suojaus

Tämän käyttöympäristöjä ovat maahantuojan mukaan terassien ja parvekkeiden lisäksi markiisit, terassivarjot, autotallit, kesämökit, ravintolat ja torikojut. Tällä on IPX4 -suojausluokka. Tämä tarkoittaa suojausta vesiroiskeilta. Tuote on CE-merkitty ja TUV-hyväksytty.

Asennus ja suojaetäisyydet

Asennuskorkeussuositus on 1,7–2,1 metriä. Suojaetäisyydet ovat seuraavat: pistorasiaan 100 mm, sivuseinään 300 mm, kattoon (seinäasennuksessa) 250 mm. Asennuksen voi tehdä joko jalustalle tai seinään / kattoon / markiisiin kiinnikkeiden avulla.

Lisäksi vaihtoehtoina ovat kiinnikkeet markiisiin, kaarikiinnike ja terassivarjokiinnike. Nämä eivät ole pakollisia hankintoja, mutta suositeltavia.

Tämä on päivitetty malli vanhasta häikäisevästä

Jos muistat aiemmin nähneesi vastaavan tuotteen, ja sinua häiritsi kovasti valo, tämä on uusittu versio. Tässä ei enää häikäise punahehku laisinkaan, sillä sitä on vedetty 50% alemmas. Me saimme tavarantoimittajan esittelynä häikäistyä myös siitä vanhasta BASIC+ -versiosta verrattuna uuteen malliin. Tämä ei myöskään rusketa.

Takuu

Malli on varustettu 2 vuoden takuulla.  

Lisäoptiot

Koska tämän tuotteen voi asentaa monella eri tavalla, olemme tuoneet tuotteen oheen näitä eri mahdollisuuksia. Tuotekuvissa havainnollistaminen, mutta tosiaan ei kuulu tilaukseen ilman lisävalintaa.

TRIPOD-jalusta: Nimensä mukaisesti terassilämmitin asennetaan jalustaan, jossa on kolme jalkaa.

BASEPOD-jalusta: On yhdellä jalalla seisova tukeva jalusta. 

Kiinnikkeet ovat tukevia ja monipuolisia lisävarusteita, joilla lämmittimen saa paikkaan kuin paikkaan. Otimme mukaan valikoimaan markiisi-, kaari- ja terassivarjokiinnikkeet

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU9100801
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS
Mitat 44,4 x 14,4 x 110 cm, kaapelin pituus 180 cm
Paino 2kg
Materiaali Säänkestävä alumiini ja ruostumaton teräs

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki