Terassikalusteryhmä, oleskelu CAMBRIDGE

Tuotekoodi: 287615

Terassikalusteryhmä, oleskelu CAMBRIDGE

Lisää kuvia


  • Upea klassinen muotoilu

  • PE-punosta 

  • Pöytä, kaksi tuolia ja kahden istuttava sohva

  • Helppohoitoinen

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 399,90 €

Hinta: 449,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Täydellisen aikamatkan 1900 -luvun alkuun voi suorittaa joko katsomalla brittiläistä viktoriaanista pukudraamaa Downton Abbeyta, ja/tai sitten hankkimalla itsellensä ajan hengessä olevaa tavaraa. Tämä parvekesetti tuo hetkessä mieleen kauniit valokuvat vanhoista porvariskodeista suurten kasvien keskellä. 

Miksi tämä terassikalustesetti?

- Upea klassinen muotoilu
- PE-punosta
- Pöytä, kaksi tuolia ja kahden istuttava sohva
- Helppohoitoinen

Terassikalusteet CAMBRIDGE

Juuri tämänkaltaisilla terassikalusteilla 1900 -luvun alun porvariskotien madamet istuivat teetä nauttien ja korttia pelaten. Ja juuri siitä ajasta tämä setti henkiikin upeaa nostalgista antiikkimaisuuttaan. Setin muotoilu on kauniin pyöreää ja rakennettu punoksella. Ainoa ero oikeastaan alkuperäisiin verrokkeihin on, että tämä on tehty PE-muovista. Se myös tekee setistä huomattavasti pitkäikäisemmän ja helppohoitoisemman kuin puinen punosvastineensa.

Runko on tosiaan rakennettu teräksestä, jonka ympärillä on harmaata PE-punosta, joka muistuttaa puuta olemukseltaan. Settiin sisältyvät kaksi nojatuolia, pieni sohva ja sohvapöytä lasipinnalla.

Mitat

Sohvapöydän lasipinta on 5 millin paksuista karkaistua lasia. Pöydällä on myös alempi taso, jonne voi asettaa ne tavarat, jotka eivät sillä hetkellä mahdu sohvapöydän lasipinnalle. Pöydän koko on 74 x 50 x 46 cm.

Tuolit ja sohva ovat varustettuja mukavilla pehmeillä istuintyynyillä. Tuoleja setissä tulee kaksi kappaletta, ja mitta on 72 x 68 x 90 cm. Sohva on kahdenistuttava 126 x 68 x 90 cm. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 287615
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki