Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KesäOUTLETista kaikki kesän suosikit jopa -70% alennuksella - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Terassikalusteet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 127

Sivu
Loading...
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 127

Sivu

Tilaa terassikalusteet pihallesi tänään - ilmainen toimitus 0€!

Grillikauppa toimittaa terassikalusteet koti- tai mökkipihalle ympäri Manner-Suomea ilman erillisiä rahtikuluja. Luit aivan oikein! Emme ota sinulta lisähintaa yli 125 euron tilauksissa kuljetuksesta.

Eikä siinä kaikki, tilauksen pystyy tekemään myös laskulla, jolloin voit maksaa myöhemmin osamaksulla. Äläkä suinkaan unohda viikon tarjouksiamme. Meillä on aina tuotteita reilun käden alennuksella.

Lue asiakkaittemme arvioita terassikalusteista

Älä luota pelkästään meidän ylisanoihimme. Tutustu ihmeessä tuotekorteilla asiakkaiden antamiin arvioihin tuotteista. Meillä on tuhansia arvosteluja tuotteista, ja runsain mitoin viiden tähden arvioita.

Miksi polyrottinki on niin jees?

Polyrottinki on muoviseos, joka muistuttaa ulkonäöllisesti puuta. Se on punottu kauniiksi terassikalusteeksi, joka kestää aikaa. Polyrottinki on helppohoitoinen, sillä se ei puurottingin tavoin edellytä öljyämistä tai saa sammalkasvustoa.

Neuvoja polyrottinkisen terassikalusteen ostajalle

Katso aina, että ostat UV-suojatun polyrottinkikaluston. UV-suojaus takaa sen, ettei auringon helottava kuumuus pääse haalentamaan pihasi kruununjalokiveä. Talvisesongiksi suosittelemme sinua siirtämään terassikalusteet suojaan pakkaselta. Pakkanen haperoittaa polyrottinkia.

Polyrottinkikalusteiden puhdistukseen riittää saippuavesi.

Onko sinulla lisää kysyttävää terassikalusteistamme?

Autamme sinua mielellämme aina. Tuossa oikealla reunalla on meillä chat-ruutu, jonka voit napauttaa auki ja kysyä siitä suoraan. Lisäksi meillä on myyntipalvelu, jonka avulla voit tehdä helposti tilauksesi.

Muista, että tarjoamme terassikalusteet suoraan koti- tai mökkipihalle ilman erillistä rahtikulua. Svea-osamaksulla voit maksaa erissä.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.