Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Liikettä kotiin! Paljon kuntoiluvälineitä alessa mm. juoksumatot, kuntopyörät sekä soutulaitteet - Ale jopa -50%!

Terassikalusteet

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 37

Sivu
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 37

Sivu

Yli 125 euroa maksavat terassikalusteet toimitetaan täysin ilmaiseksi kotiovelle saakka! Me taistelemme valkoisia terassimuovituoleja vastaan! Jokaisen terassi – koostaan riippumatta – ansaitsee hyvännäköisiä terassikalusteita. Me olemme katsoneet valikoimaamme niin, että jokaiseen tarpeeseen löytyy omanlaisensa setti.  

Jos valikoimasta on silti vaikea hahmottaa oman tarpeen vastinetta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Paljonko porukkaa pitäisi mahtua? Mahtuuko tuotteet terassilleni?

Valikoimassa on pieniä, keskikokoisia ja suuria terassikalusteryhmiä. Jokaisen tuotteen tiedoissa on kirjattuna setin mitat, joten pystyt helposti määrittämään oman terassisi tarpeen. Jos taasen terassi ei ole se ongelma, vaan todellinen tarpeen kartoitus:

Mitä materiaaliksi?

Valikoimamme terassikalusteet ovat polyrottinkia ja polywoodia. Polyrottinki on muoviseosta, joka muistuttaa puuta. Polywood on yhtä lailla kovaa ja kevyttä muovia, joka kuitenkin tuntuu ihan aidolta puulta! 

Kalusteissa on tukeva alumiinirunko. Polyrottinki on kestävää, ja se on helppo pitää puhtaana. Pöytien valmistusmateriaalit vaihtelevat malleittain, joista osassa on lasipinta ja osa polywoodia.  

Miten ihmeessä sijoitan ne pihalle?

Tarkista tuotesivuiltamme tuotteiden mitat, jotta ne varmasti mahtuvat loisteliaasti pihaasi tai terassillesi. HUOM! Osa kalusteista suositellaan säilyttää sisällä talviajan pakkasen tuhojen ehkäisemiseksi. Tällöin raskaampien terassikalusteiden siirto voi olla haaste.

Tuolit, sohvat ja pöydät pihaan!

Terassikalusteiden tarkoitus on, että vastaanotat aamukosteutta syleilevän nousevan auringon kahvia nauttien. Siinä istuskellen luet uusimman rikostrilleriromaanin käänteitä. Illalla luot kavereillesi mukavat illanistujaiset grillin äärellä.

Näillä on siis ILMAINENKOTIINTOIMITUS! Tutustu siis lisää tuotteisiimme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.