Taikasieni-pesin

Tuotekoodi: 1402011

Taikasieni-pesin

Lisää kuvia

Taikasieni ja pesin

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus
7,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Yksi viimeaikojen hehkutettuja tuotteita on taikasieni, jolla saa pinnan kuin pinnan puhtaaksi. Kokeilun vuoksi haluttiin ottaa myös pieni erä omaan varastoomme jo täksi vuodeksi. Taikasienen taikahan perustuu siihen, että tuote on materiaaliltaan suhteellisen kovaa ja tunkeutumiskykyistä. Siinä ei ole vastoin monia oletuksia mitään kemikaaleja, vaan se todellakin perustuu materiaalin omaan luonteeseensa.  Taikasieni sopiikin siis myös pesuaineallergiselle.

Millä tavalla valikoimamme taikasieni on entistäkin parempi?

Tämä taikasieni – mitä me otettiin nyt myyntiin – on netin kertomia kokemuksiakin kovempaa materiaalia. Se on lämpöpuristettu entistäkin vahvemmaksi ja pinnassa on kohokuviointia. Nämä molemmat seikat tekevät taikasienestä todella tehokkaan ja positiivisesti yllättävän puhdistajan.    

Taikasieni on hyvä kaveri grillaajalle

Me myydään tätä taikasientä nyt ensisijaisesti sen vuoksi, että katsottiin tämän olevan paras keino grillin puhdistamiseen verrattuna karhunkieliin tai muihin raappoihin. Taikasieni toki auttaa myös esimerkiksi kaikenlaisissa ahtaissa kohdissa, autojen vanteissa, tuulilaseissa, akvaarion puhdistamisessa, saippuatelineissä ja pinttyneessä rasvassa.

Myymässämme setissä on varsi ja seitsemän vaihdettavaa taikasientä. Varren ansiosta sienellä pääsee myös sellaisiin paikkoihin, joihin ei oma käsi yllä tai pääse. Kun yksi taikasieni on tullut käytetyksi, voi sen vaihtaa uuteen taikasieneen. Taikasienestä voi myös leikata itselle tarpeellisen palan, sillä sieni on kuitenkin kertakäyttöinen ja jos lika ei ole riittävän massiivinen. Muistathan kokeilla aina taikasientä sellaiseen kohtaan, josta ei näy lika. 

 

 

 

 

Lisätietoa

Tuotekoodi 1402011
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki