Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

SUP-mela High Aspect Tiki Tech L, säädettävä

Tuotekoodi
804886

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

169,90 €
SUP-mela High Aspect Tiki Tech L, säädettävä
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

SUP-mela High Aspect Tiki Tech L, säädettävä
SUP-mela High Aspect Tiki Tech L, säädettävä

High Aspect-melassa on pidempi ja kapeampi lapa, joka on myös profiililtaan litteämpi. Lavan muotoilu yhdistää tehokkaan tehontuoton anteeksiantavaan tuntumaan. Tämän ansiosta High Aspect-mela on loistava erityisesti kisakäyttöön.

High Aspect-melaa on kehitetty viime kaudesta entistä kapeammaksi. Myös lavan kulmaa on vähennetty ja profiilia muokattu. Melan muotosuhteet vähentävät melan vastusta jokaisella vedolla. Mela tuottaa paremman työntövoiman ja lisää pitkän matkan vauhtia.

Lapa tuntuu siltä kuin se tuottaisi enemmän tehoja vähemmällä vaivalla. Perinteisempään pisaramallin lapaan verrattuna High Aspect-melan lapa väsyttää pitkällä matkalla melojaa huomattavasti vähemmän.

Tämän 2-osaisen melan Tiki Tech-rakenne sisältää PVC-sisuksen, hybridi-hiilikuitu-päällyksen ja naarmuuntumattoman viimeistelyn. Melan lavan reunat on ABS-käsitelty, jolloin melan osuessa lautaan kumpikaan väline ei kärsi. Lapa on joustava, vahva ja samalla kevytrakenteinen. 

Tämä mela on Connor Baxterin valinta kisaolosuhteisiin.

Koko: L 
Lavan pituus: 54.5 cm 
Lavan leveys: 16.0 cm 
Ala: 585 cm2 
Kokonaispituus: 215.7 cm 
Kokonaispaino: 895 g

Lisätietoja
Tuotekoodi 804886
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.