SUP-lautasetti ALLEN ALLROUND SHEILA, designed by Steve Allen, 10’2″x32″x5″

Tuotekoodi: ALLEN-SHEILA

SUP-lautasetti ALLEN ALLROUND SHEILA, designed by Steve Allen, 10’2″x32″x5″

Lisää kuvia

‌Ilmatäytteiset Allen-laudat ovat useita purjelautailun maailmanmestaruuksia voittaneen ja SUP-luokan kisaajan Steve Allenin suunnittelemia ja testaamia. Sheila (= Allrounda)  10’2″x32″x5″ on malliston monipuolisin yleislauta.SUP-lautasetissä mukana erittäin hyvä säädettävä mela!Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
750,00 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Purjelautailun maailman kärkinimi Steve Allen on valloittanut nyt myös SUP-markkinat! Allen on tuottanut yhteistyössä Rautio Sportsin Jarno Raution kanssa tämän upean yleislaudan, joilla nautit suppailusta kaikissa olosuhteissa.

Allen Boards-lautojen erityispiirteenä on rockerin muotoilu. Siinä, missä suurin osa ilmatäytteisistä SUP-laudoista on täysin flättejä tiukalla keulakurvilla, osassa on pieni tail kick, Allen Boards-laudat omaavat ainoina lautoina ilmatäytteisten markkinoilla pehmeän perän ja keulakaaren, joka muistuttaa hyvin paljon kiinteiden lautojen linjoja.

Nämä laudat sopivat kaikkeen käyttöön, sillä laudat ovat hyvin tasapainoisia, ketteriä kääntymään ja niiden suorituskyky on huippuluokkaa.

Kiinteät evät lisäävät helppokäyttöisyyttä. Ei työkaluja eikä hukkattavia eviä! Tällä laudalla voit mennä myös virtaavaan veteen. Pehmeät evät joustavat mahdollisissa kosketuksissa kiviin.

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 10'2"
  • Leveys: 32"
  • Paksuus: 5"
  • Tilavuus: 240 litraa
  • Kantavuus: 130kg
  • Käyttäjän maksimipaino: 90 kg
  • Mukana kevyt laukku ja tehokas pumppu. Sisältää myös säädettävän Carbon-30 3-osaisen melan ja karkuremmin!
  • Laudalla on vuoden takuu.

Lisätietoa

Tuotekoodi ALLEN-SHEILA
Takuu 1 vuosi
Käyttökohde Kaikissa olosuhteissa

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki