SUP-lauta RED  PADDLE Ride 10'7" x 33" WindSUP, ilmatäytettävä

Lisää kuvia

  • red paddle 2018

SUP-lauta RED PADDLE Ride 10'7" x 33" WindSUP, ilmatäytettävä

Tuotekoodi: 5060345323658

<h3>+ Mahdollisuus purjeeseen (sisältyy täydellisenä pakettina)
+ 100 kg maksimipaino
+ 10'7" pituus
+ Red paddlen MSL fuusiokomposiittimateriaalia</h3>

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
1 159,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

SUP-laudan voi muuntaa purjelaudaksi. Se toki edellyttää, että laudalla on siihen valmiudet ja tässä sitä on. Mastonjalka on valmiiksi integroituna lautaan ja purjeen kiinnittää siihen helposti, mutta huomioi ettei purje sisälly tuotteeseen. ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi tämä SUP-lauta

- Mahdollisuus purjeeseen (sisältyy täydellisenä pakettina)
- 100 kg maksimipaino
- 10'7" pituus
- Red paddlen MSL fuusiokomposiittimateriaalia

SUP-lauta Ride 10'7" Windsup

Poiketen muista Red Paddlen SUP-laudoista, Windsupissa on mahdollisuus muuntaa SUP-lauta purjelaudaksi. Laudassa on mastonjalka sisäänrakennettuna. Siihen purjeen kiinnittäminen on todella helppoa. Täydellinen purjepaketti sisältyy mukaan!

Laudalla on US-evälaatikkojärjestelmä sekä perässä että keskiosassa. Keskiosan evän kiinnittäminen tuo lisää suuntavakautta, mikäli tällaista kaipaa.

Ilmatäytteiset SUP-laudat ovat yhä suositumpia erityisesti muuntautumiskykynsä ja käytäynnöllisyytensä ansiosta. Red Paddle Co. on hyödyntänyt näitä ominaisuuksia ja lisänneet niihin mahdollisuuden muuntaa SUP-laudan purjelaudaksi.

SUPpaajan maksimipaino saa olla noin 100 kiloa. Pituus 10’6”, leveys 32” ja paksuus 4,7”.

Materiaalista

Materiaali on Red Paddle Co:lle tyypillinen MSL fuusiokomposiitti ilmatiiviillä päällysteellä. Tässä tekniikassa raaka-ainevaiheessa sulautetaan toinen kerros kovapintaista polymeeria dropstitch-ytimeen. Menetelmän ansiosta liimaamisessa syntyvät virheet vältetään ja tekee laudasta kevyemmän ja korkealuokkaisemman pienemmällä ilmanpaineella.

2017 päivitys Red Paddlella: Lautaan voi kiinnittää ilman työkaluja minkä tahansa lisätarvikkeen, joka on yhteensopiva maailman johtavan pidikevalmistajan RAM MOUNTin tuotteiden kanssa. Kiinnitä lautaasi lisätarvikkeet GPS-laitteista ja kameroista onkivapoihin ja mukitelineisiin, vaivattomasti ja varmasti.

Lisätietoa

Tuotekoodi 5060345323658
Takuu .

Suunnattu Aaltosuppailu
Kerros MSL fuusiokomposiitti

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki