SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 14' x 25", max. paino 110kg

Tuotekoodi: 5056291100634

SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 14' x 25", max. paino 110kg

Lisää kuvia

SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 14' x 25", max. paino 110kg

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 1 290,00 €

Hinta: 1 449,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Jos kisaat 14’-luokassa, tämä lauta sinun on saatava. Red Paddle Co 14’ Elite on nopeuteen rakennettu kone.

14’ pituinen ja 25” levyinen lauta on muotoiltu leikkaamaan vettä täydellisesti. 150mm paksuisena se ajaa ylhäällä vedessä vähentäen laudan laahavuutta. Keulan runner-evät pitävät laudan suuntavakaana ilman laahavuutta. Tämä kaikki tekee laudasta uskomattoman nopean ja helposti hallittavan kisaolosuhteissa.

Redin patentoima RSS-lattajärjestelmä jäykistää laudan niin, ettei siinä ole yhtään joustoa. Laudassa on sisäänrakennettu US evälaatikko, jonka ansiosta voit käyttää juuri sinun tyyliisi sopiaa evää. 14’0” Elite on myös täydellinen lauta alatuuliajoon – se ottaa aallon nätisti ja liukuu kauniisti. Kaikki tämä laudassa, jonka voit tyhjentää, pakata reppuun ja viedä kotiin!

MITEN RSS TEKEE ASIOISTA JÄYKEMPIÄ

Red Paddle Co:n patentoima RSS eli Rocker Stiffening System tekee laudoistamme jopa 40 % jäykempiä jakamalla suppaajan painon suuremmalle laudan alalle. Se toimii niin, että laudan molemmille sivuille laitetaan kaksi jäykistävää lattaa omiin lattataskuihinsa, jotka on laminoitu yksittäin laudan sivuille. Velcro-kiinnityspintojen avulla latat on helppo kiinnittää ja irrottaa.

KEVYT MUTTA VAHVA

MSL fuusion komposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL:ssä toinen kerros kovan kestävyyden polymeeria fuusioidaan raaka-ainevaiheessa dropstitch-ytimeen, ja tämän ansiosta käsin liimaamisen virhemahdollisuudet poistuvat. Tämä korkean luokan teollinen prosessi vähentää jopa 2 kg lautojen painoa, tehden niistä samalla jäykempiä matalammilla ilmanpaineilla. Kolmannen sukupolven MSL-materiaalin ansiosta laudat ovat kestävämpiä kuin koskaan. Jos et usko, katso tämä video, jossa ajamme Red Paddle Co-laudan päältt 22 tonnin painoisella kaivurilla!

TITAN – PUMPPUJEN KUNINGAS

Kun rullaat lautasi auki ensimmäisen kerran, sen sisältä löydät kevyen Titan pumpun. Se on maailman paras SUP-pumppu ja sen ovat luoneet omat ammattilaissuunnittelijamme, jotka tähtäsivät laudan täyttämisen vaivattomuuteen. Salaisuus on tuplakammiossa ja korkevirtauksisessa kahvassa, joka pumppaa ilmaa lautaasi 60 mph:n nopeudella varmistaen, että lautasi täyttyy vaadittulle ilmanpainetasolle vähemmällä vaivalla.

BAG IT UP

Red Original Backpack on täydellinen matkakumppani. Sen sisällä on oma paikkansa matkameloille, laukussa on useita kantokahvoja, integroidut renkaat ja mahdollisuus piilottaa kantohihnat kätevästi silloin kun et niitä tarvitse.

LISÄÄ VARUSTEITA LAUDALLESI

2018 laudoissa on erityiskiinnikkeet, jotka sopivat Railblaza and Ram Mounts tuotteisiin. Nyt voit kiinnittää lautaan turvallisesti puhelimen, kameran, GPS:n, ylimääräisen melan tai vaikka kalastusvavan.  

Lue lisää laudoista ja niiden teknologioista

LAUDAN TARVIKKEET

Me Red Paddle Co:lla haluamme tarjota enemmän kuin vain autenttisen SUP-lautakokemuksen. 14’0″ Eliten mukana tulee:


Lisätietoa

Tuotekoodi 5056291100634
Takuu 2 vuotta
Käyttökohde Kisakäyttö, Retkisuppailu
Kerrosrakenne MSL fuusiokomposiitti

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki