SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 12'6 x 28", max. paino 120kg

Tuotekoodi: 5056291100627

SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 12'6 x 28", max. paino 120kg

Lisää kuvia

SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 12'6 x 28"

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 1 290,00 €

Hinta: 1 349,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Kisa-SUP on paitsi superhauska kisapeli myös fantastinen treeniväline, joka saa kisaajien määrä kasvamaan nopeasti.

Monien suppaajien suuri ongelma on kisalautojen pituus ja paino, jotka tekevät niistä hankalia kuljettaa ja varastoida. Redin 12’6” Race-lauta on vastaus tähän ongelmaan. Lauta on pitkä ja kapea, mikä tekee siitä salamannopean vedessä. Ilmatäytteisenä lauta on helppo ja nopea pakata reppuun, kuljettaa ja varastoida.

Vaikka lauta on käytännöllinen, sen suorituskyvyssä ei ole tehty kompromisseja. 12’6” Racessa on Red Paddle Co:n patentoima, laudan jäykkyyttä lisäävä RSS-lattajärjestelmä; laudan rockerilinja on suunniteltu nopeaan liukuun ja ajoon; sen keulan tuplaevät helpottavat laudan pysymistä ajolinjassa; ja se keskievä ja perä tuovat lautaan juuri oikean määrän pitoa hidastamatta lautaa.

MITEN RSS TEKEE ASIOISTA JÄYKEMPIÄ

Red Paddle Co:n patentoima RSS eli Rocker Stiffening System tekee laudoistamme jopa 40 % jäykempiä jakamalla suppaajan painon suuremmalle laudan alalle. Se toimii niin, että laudan molemmille sivuille laitetaan kaksi jäykistävää lattaa omiin lattataskuihinsa, jotka on laminoitu yksittäin laudan sivuille. Velcro-kiinnityspintojen avulla latat on helppo kiinnittää ja irrottaa.

KEVYT MUTTA VAHVA

MSL fuusion komposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL:ssä toinen kerros kovan kestävyyden polymeeria fuusioidaan raaka-ainevaiheessa dropstitch-ytimeen, ja tämän ansiosta käsin liimaamisen virhemahdollisuudet poistuvat. Tämä korkean luokan teollinen prosessi vähentää jopa 2 kg lautojen painoa, tehden niistä samalla jäykempiä matalammilla ilmanpaineilla. Kolmannen sukupolven MSL-materiaalin ansiosta laudat ovat kestävämpiä kuin koskaan. Jos et usko, katso tämä video, jossa ajamme Red Paddle Co-laudan päältt 22 tonnin painoisella kaivurilla!

TITAN – PUMPPUJEN KUNINGAS

Kun rullaat lautasi auki ensimmäisen kerran, sen sisältä löydät kevyen Titan pumpun. Se on maailman paras SUP-pumppu ja sen ovat luoneet omat ammattilaissuunnittelijamme, jotka tähtäsivät laudan täyttämisen vaivattomuuteen. Salaisuus on tuplakammiossa ja korkevirtauksisessa kahvassa, joka pumppaa ilmaa lautaasi 60 mph:n nopeudella varmistaen, että lautasi täyttyy vaadittulle ilmanpainetasolle vähemmällä vaivalla.

BAG IT UP

Red Original Backpack on täydellinen matkakumppani. Sen sisällä on oma paikkansa matkameloille, laukussa on useita kantokahvoja, integroidut renkaat ja mahdollisuus piilottaa kantohihnat kätevästi silloin kun et niitä tarvitse.

LISÄÄ VARUSTEITA LAUDALLESI

2018 laudoissa on erityiskiinnikkeet, jotka sopivat Railblaza and Ram Mounts tuotteisiin. Nyt voit kiinnittää lautaan turvallisesti puhelimen, kameran, GPS:n, ylimääräisen melan tai vaikka kalastusvavan.  

Lue lisää laudoista ja niiden teknologioista

WHAT'S IN THE BOX

Me Red Paddle Co:lla haluamme tarjota enemmän kuin vain autenttisen SUP-lautakokemuksen.12’6″ Elite mukana tulee:


Lisätietoa

Tuotekoodi 5056291100627
Takuu 2 vuotta
Käyttökohde Kisakäyttö, Retkisuppailu
Kerrosrakenne MSL fuusiokomposiitti

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki