SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 12'6" x 26", max paino 110kg

Tuotekoodi: 5056291100689

SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 12'6" x 26", max paino 110kg

Lisää kuvia

SUP-lauta RED PADDLE CO Elite 12'6" x 26"

Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 1 290,00 €

Hinta: 1 349,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Jos olet siirtymässä kisaamaan tosissasi 12’6”-luokassa, tarvitset supernopean laudan, joka on valmistettu haastamaan parhaat – ja voittamaan. Se lauta on Red Paddle Co 12’6” x 26″ Elite, luokan nopein lauta.

Salaisuus laudan nopeuden takana on yksityiskohdissa. Laudassa on Redin patentoima RSS-lattajärjestelmä, joka jäykistää lautaa niin, ettei siinä ole yhtään joustoa, tuota ilmatäytteisten lautojen tavanomaista virhettä. Lauta on 150mm/ 5.90” paksu eli se nousee selvästi ylös vedestä hidastamatta lautaa. Keulan tuplaevät auttavat lautaa pysymään suoraan linjassa ilman laahavuutta. Lisäksi laudassa on US evälaatikko, joten voit käyttää juuri sinun tyyliisi sopivaa evää. 12’6” x 26″ Elite on jo yllättänyt kovilla laudoilla kisaavat – kukapa olisi arvannut, että myös ilmatäytteisellä voi kisata ja pärjätä!

MITEN RSS TEKEE ASIOISTA JÄYKEMPIÄ

Red Paddle Co:n patentoima RSS eli Rocker Stiffening System tekee laudoistamme jopa 40 % jäykempiä jakamalla suppaajan painon suuremmalle laudan alalle. Se toimii niin, että laudan molemmille sivuille laitetaan kaksi jäykistävää lattaa omiin lattataskuihinsa, jotka on laminoitu yksittäin laudan sivuille. Velcro-kiinnityspintojen avulla latat on helppo kiinnittää ja irrottaa.

KEVYT MUTTA VAHVA

MSL fuusion komposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL:ssä toinen kerros kovan kestävyyden polymeeria fuusioidaan raaka-ainevaiheessa dropstitch-ytimeen, ja tämän ansiosta käsin liimaamisen virhemahdollisuudet poistuvat. Tämä korkean luokan teollinen prosessi vähentää jopa 2 kg lautojen painoa, tehden niistä samalla jäykempiä matalammilla ilmanpaineilla. Kolmannen sukupolven MSL-materiaalin ansiosta laudat ovat kestävämpiä kuin koskaan. Jos et usko, katso tämä video, jossa ajamme Red Paddle Co-laudan päältt 22 tonnin painoisella kaivurilla!

TITAN – PUMPPUJEN KUNINGAS

Kun rullaat lautasi auki ensimmäisen kerran, sen sisältä löydät kevyen Titan pumpun. Se on maailman paras SUP-pumppu ja sen ovat luoneet omat ammattilaissuunnittelijamme, jotka tähtäsivät laudan täyttämisen vaivattomuuteen. Salaisuus on tuplakammiossa ja korkevirtauksisessa kahvassa, joka pumppaa ilmaa lautaasi 60 mph:n nopeudella varmistaen, että lautasi täyttyy vaadittulle ilmanpainetasolle vähemmällä vaivalla.

BAG IT UP

Red Original Backpack on täydellinen matkakumppani. Sen sisällä on oma paikkansa matkameloille, laukussa on useita kantokahvoja, integroidut renkaat ja mahdollisuus piilottaa kantohihnat kätevästi silloin kun et niitä tarvitse.

LISÄÄ VARUSTEITA LAUDALLESI

2018 laudoissa on erityiskiinnikkeet, jotka sopivat Railblaza and Ram Mounts tuotteisiin. Nyt voit kiinnittää lautaan turvallisesti puhelimen, kameran, GPS:n, ylimääräisen melan tai vaikka kalastusvavan.  


Lisätietoa

Tuotekoodi 5056291100689
Takuu .

Käyttökohde Kisakäyttö, Retkisuppailu
Kerrosrakenne MSL fuusiokomposiitti

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki