SUP lauta RED  PADDLE 10'6" SPECIAL EDITION PURPLE

Lisää kuvia

  • RED paddle video testi laudan kestävyydestä ENG
  • red paddle 2018

SUP lauta RED PADDLE 10'6" SPECIAL EDITION PURPLE

Tuotekoodi: 5060345323870

+ 2018 vuoden REDPADDLE-uutuus

+ Vain rajoitettu erä

+ Lauta, pumppu ja Red Paddle Co:n Red Original All Terrain Backpack mukana paketissaSaatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tarjoushinta 935,00 €

Hinta: 999,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

SUP-lauta RIDE 10'6" on saanut maailmalla ihan palkintoskaalassa tunnustusta upeasta kokonaisuudesta. Tämän ja Red Paddle Co 10-vuotissynttärien kunniaksi valikoimaan saadaan laudasta Special Edition -versio, joka kaikkien palkittujen ominaisuuksiensa lisäksi on upea spesiaali värityksensä. Tämä on lauta, joka myytiin nopeasti edellisessä erässä loppuun, kun "SUP-lautojen oscarit" jaettiin. :) 

Näillä on ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi SUP-lauta RIDE SPECIAL EDITION?

- Tämän värimaailma on suosittu violetti!
- MSL-kerrossysteemi takaa kovan SUP-laudan
- Maailman suosituimpia tuotteita SUP-markkinoilla!
- ILMAINEN KOTIINTOIMITUS

SUP-lauta RIDE 10’6” SPECIAL EDITION 

Tämä on maailman suosituin ilmatäytteinen SUP-lauta. Laudan suosion syynä on sen monipuolisuus. 10’6” on suunniteltu sekä kellumaan että liukumaan äärimmäisen mukavasti tasaisella vedenpinnalla. Laudan muoto on juuri sopivasti kaartuva, minkä ansiosta sillä voi surffailla pehmeästi ja ennakoivasti aallokossa.

Laudan paksuus on 120mm/4,7”, ja tämä tarkoittaa suomeksi laudan olevan jäykkä ilman haittaa liikkumisessa. Keulassa on cargo-kiinnitys, joka viimeistelee kosmosta hivelöivän paketin.

Pituus: 10'6", leveys 32"/812mm, paksuus 4.7"/120mm

Jos haluat tämän:

  • Suunniteltu sekä kellumaan että liukumaan mukavasti tasaisella pinnalla
  • Sopivasti kaartuva, mikä edesauttaa pehmeää surffailua
  • Jäykkä kuin mikä 

MSL fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste

Red Paddlen SUP-laudoissa vuonna 2016 on täysin uudenlainen MSL fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL:ssä toinen kerros sulatetaan kovakestoisella polymeerilla dropstitch-ytimeen raaka-aineen tuotantovaiheessa. Tämän ansiosta laudan teossa poistuu mahdolliset käsin tehtyjen liimauksien virheet. Tuotantovaihe on äärimmäisen korkealuokkainen, ja parasta tässä on laudan keveneminen parilla kilolla. Lauta on jäykempi myös matalissa paineissa.

Kaikissa Red Paddle SUP-laudoissa tulee mukana pumppu ja kantolaukku

Kyllä vain, jokaisessa Red Paddlen SUP-lautatuotteessa on mukana pumppu ja SUP-laudalle soveltuva laukku.

Evät

RIDE SUP laudoissa on kiinteät evät. Evät eivät mene rikki kuin äärimmäisen tarkoitushakuisessa rikkomisyrityksessä. Testattu on. 

Mukana: 

- Red Paddle Co-lautareppu
- Titan-pumppu
- Korjaussarja
- Ilmainen vedenkestävä suojapussi puhelimellesi

 

TITAN – PUMPPUJEN KUNINGAS

Kun rullaat lautasi auki ensimmäisen kerran, sen sisältä löydät kevyen Titan pumpun. Se on maailman paras SUP-pumppu ja sen ovat luoneet omat ammattilaissuunnittelijamme, jotka tähtäsivät laudan täyttämisen vaivattomuuteen. Salaisuus on tuplakammiossa ja korkevirtauksisessa kahvassa, joka pumppaa ilmaa lautaasi 60 mph:n nopeudella varmistaen, että lautasi täyttyy vaadittulle ilmanpainetasolle vähemmällä vaivalla.

 

 

BAG IT UP

Red Paddle Co:n Red Original All Terrain Backpack on täydellinen laukku SUP-matkailijoille kaikkialle. Kaudelle 2018 laukun kantohihnoja on parannettu ja laukkua on paitsi mukavampi kantaa, myös kantohihnat on helpompi piilottaa laukun sisään. Laukun designia on myös hieman uudistettu

 

KEVYT MUTTA VAHVA - KATSO VIDEO

MSL fuusion komposiitti ja ilmatiivis päällyste. MSL:ssä toinen kerros kovan kestävyyden polymeeria fuusioidaan raaka-ainevaiheessa dropstitch-ytimeen, ja tämän ansiosta käsin liimaamisen virhemahdollisuudet poistuvat. Tämä korkean luokan teollinen prosessi vähentää jopa 2 kg lautojen painoa, tehden niistä samalla jäykempiä matalammilla ilmanpaineilla. Kolmannen sukupolven MSL-materiaalin ansiosta laudat ovat kestävämpiä kuin koskaan. 

 

Jos et usko, katso video VIDEO KUVAKKEESTA, jossa ajamme Red Paddle Co-laudan päältä 22 tonnin painoisella kaivurilla!

 

Lisätietoa

Tuotekoodi 5060345323870
Tuotemerkki Red Paddle Co
Takuu 2 vuotta
Suunnattu Kaikissa olosuhteissa
Kerros MSL fuusiokomposiitti
tuumakoko 10'6"

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

SUP lauta RED PADDLE 10'6" SPECIAL EDITION PURPLE5.001

Pieni hetki