Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

SUP-lauta Ray Air Premium 11’6 x 31”

Tuotekoodi
FLYAIR116

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

1 269,90 €

  • Retkikäyttöön soveltuva

  • Kevyt meloa pitkiä matkoja

  • Leveä lauta pitää tasapainon

  • Keulassa kiinnityskohdat retkitavaroille

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

SUP-lauta Ray Air Premium 11’6 x 31”
SUP-lauta Ray Air Premium 11’6 x 31” SUP-lauta Ray Air Premium 11’6 x 31”

Olisikohan aika järjestää uusi näkökulma Suomen luontoon? No kyllä, koska SUP-lauta RAY air on ihan omiaan retkeilykäyttöön. Se on kevyt meloa ja pysyy tasapainossa tuulisilla aallokoilla. Lisäksi saat mukana melan ja säilytysrepun… niin ja ILMAISEN TOIMITUKSEN!

Miksi tämä SUP-lauta

- Retkikäyttöön soveltuva
- Kevyt meloa pitkiä matkoja
- Leveä lauta pitää tasapainon
- Keulassa kiinnityskohdat retkitavaroille

SUP-lauta Fly Air 10’8”

Järvi-Suomen nyt jokainen näkee rannalta käsin, mutta moniko lähtee ihan vesille sitä ihailemaan? SUP-lauta RAY air on mukava tapaus, koska se on leveä ja kevyt melottava. Näiden kahden ominaisuuden vuoksi sinulla on tasapainoinen ja mukava kulkupeli kierrettäväksi järviemme rantamaisemia. Jos taas pidemmälle reissulle halajat, keulassa on kiinnityskohdat retkivarusteille.

Tässä laudassa on 2-layer-systeemi, minkä ansiosta lauta on käyttömukavuudeltaan kovempi ilmatäytteisenä. Mitä kovempi lauta on, sen paremmin se liukuu vedessä. PSI painetta lautaan saat 20 PSI:n edestä. Tilavuus laudassa on 295 litraa. Sen pituudet true-hifistelijälle ovat 11’6” x 31” x – ja meille tavallisille tallaajille suomeksi 350,5 x 81,3 cm.

Ilmatäytteisyydestä ja pakkaamisesta

Lauta on pumpattava, ja ilmaa tähän mahtuu 295 litraa. Tätä operaatiota varten pakkauksessa tulee mukana tehokas Power Pump, joka lupaa täyttää laudan nopeasti.

Sitten kun SUP-lauta pumpattuna käy liian tilarohmuksi, sen voi tyhjentää ja pakata säilytysreppuun. Säilytysrepussa on tilaa laudan lisäksi melontavarusteille, mikä varmasti erityisesti kaupunkiasujia ilahduttaa. Miellyttävimmän laudankuljetuksen saat tällä repulla, koska repun kantohihnat ovat pehmustettua sorttia.

Fanatics - SUP laudat

Fanaticsin SUP-laudat ovat valloittaneet maailmaa jo neljällä eri vuosikymmenellä vuodesta 1981 lähtien. Näiden lautojen perimmäinen hienous on viimeistellyissä yksityiskohdissa sekä teknisen että ulkonäön ansiosta.

Mitä tulee mukana: 

- Pumpattava SUP-lauta
- laadukas kantoreppu vyötäröremmillä. Repussa hyvin tilaa SUP-laudalle ja tarvikkeille.
- Laadukas Fanatic Power Pump pumppu. 
- Evä + evän ruuvi ja prikka
- Korjauskitti
- Remmi pitämään käärityn SUP-laudan kasassa. 

Lisätietoja
Tuotekoodi FLYAIR116
Takuu .

Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.