Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

SUP-lauta Fly Air 10’8”

Tuotekoodi
FLYAIR108

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

949,90 €

  • Max. 120 kg painoiselle

  • Perheelle soveltuva

  • Joogaa tai retkeile

  • Mukana

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

SUP-lauta Fly Air 10’8”
SUP-lauta Fly Air 10’8” SUP-lauta Fly Air 10’8” SUP-lauta Fly Air 10’8”

Tässä on SUP-lauta, jolle voi astu tuhdimpikin, maksimissaan 120 kg, kaveri. Lauta soveltuu teknisten ominaisuuksiensa ansiosta koko perheelle. Sillä lähtee retkeilemään tai joogailee oman rannan läheisyydessä. ILMAINEN KOTIINTOIMITUS!

Miksi tämä SUP-lauta

- Max. 120 kg painoiselle
- Perheelle soveltuva
- Joogaa tai retkeile
- Mukana

SUP-lauta Fly Air 10’8”

Jos koet olevasi hivenen tuhdimpi kaveri (120 kg tienoilla), tämä SUP-lauta on teknisten ominaisuuksiensa juuri sinua varten. Lisäksi lauta soveltuu hyvin koko perheen käyttöön, retkeilyyn ja joogailuun.

Tässä laudassa on 2-layer-systeemi, minkä ansiosta lauta on käyttömukavuudeltaan kovempi ilmatäytteisenä. Mitä kovempi lauta on, sen paremmin se liukuu vedessä. PSI painetta lautaan saat 20 PSI:n edestä. Tilavuus laudassa on 306 litraa. Sen pituudet true-hifistelijälle ovat 10’8” x 34” x 5,5” – ja meille tavallisille tallaajille suomeksi 325,1 x 84,4 x 14 cm.

Ilmatäytteisyydestä ja pakkaamisesta

Lauta on pumpattava, ja ilmaa tähän mahtuu 306 litraa. Tätä operaatiota varten pakkauksessa tulee mukana tehokas Power Pump, joka lupaa täyttää laudan nopeasti.

Sitten kun SUP-lauta pumpattuna käy liian tilarohmuksi, sen voi tyhjentää ja pakata säilytysreppuun. Säilytysrepussa on tilaa laudan lisäksi melontavarusteille, mikä varmasti erityisesti kaupunkiasujia ilahduttaa. Miellyttävimmän laudankuljetuksen saat tällä repulla, koska repun kantohihnat ovat pehmustettua sorttia.

Fanatics - SUP laudat

Fanaticsin SUP-laudat ovat valloittaneet maailmaa jo neljällä eri vuosikymmenellä vuodesta 1981 lähtien. Näiden lautojen perimmäinen hienous on viimeistellyissä yksityiskohdissa sekä teknisen että ulkonäön ansiosta.

Mitä tulee mukana: 

- Pumpattava SUP-lauta
- laadukas kantoreppu vyötäröremmillä. Repussa hyvin tilaa SUP-laudalle ja tarvikkeille.
- Laadukas Fanatic Power Pump pumppu. 
- Evä + evän ruuvi ja prikka
- Korjauskitti
- Remmi pitämään käärityn SUP-laudan kasassa. 
 

Lisätietoja
Tuotekoodi FLYAIR108
Takuu .

Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.