Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

SUP-lauta Allen Rapid 9’6″x31″x4″, ilmatäytettävä, sis. säädettävä mela

Tuotekoodi
ALLEN96314

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Saatavuus: Ei varastossa

730,90 €

SUP-lauta Allen Rapid 9’6″x31″x4″  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

SUP-lauta Allen Rapid 9’6″x31″x4″, ilmatäytettävä, sis. säädettävä mela
SUP-lauta Allen Rapid 9’6″x31″x4″, ilmatäytettävä, sis. säädettävä mela SUP-lauta Allen Rapid 9’6″x31″x4″, ilmatäytettävä, sis. säädettävä mela

Ilmatäytteiset Allen-laudat ovat useita prjelautailun maailmanmestaruuksia voittaneen ja SUP-luokan kisaajan Steve Allenin suunnittelemia ja testaamia. Jo vuodesta 1989 välinekehityksen parissa työskennellyt Steve on nyt suunnitellut kokonaan oman Allen SUP -valikoiman! Rapid 9’6″x31″x4″ – koskisuppaajalle 9’6 Rapid on suunniteltu erityisesti keskitason ja edistyneen suppaajan koskisuppailuun. Laudan leveys tekee siitä nopean ja leveä perä tuo lautaan vakautta. Paksuus puolestaan tehostaa tunnetta laudan alla nopeasti virtaavasta vedestä. Rockerilinjan muotoilu pitää laudan keulan irti vedestä ja perän muotoilu auttaa laudan ohjaamisessa ja käännöksissä. Laudassa on kolme rikkoutumatonta muovievää. Laudan mukana toimitetaan myös säädettävä Allen-mela.

Lisätietoja
Tuotekoodi ALLEN96314
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.