SUP-lauta 12.6 JOBE NEVA 2019, ilmatäytettävä

Tuotekoodi: 486419005

SUP-lauta 12.6 JOBE NEVA 2019, ilmatäytettävä

Lisää kuvia

SUP-lauta 12.6 JOBE NEVA 2019

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
899,00 €
ALV24%

Tuotekuvaus

‌Retki-sup Jobe Neva 12.6 (381cm x 76cm x 15cm, 320L, 20PSI) on ilmatäytteisten sup-lautojen malliston pisin ja nopein lauta. 2019 malliin lisätty PVC-jäykkääjä tekee laudasta todella jäykän, joten jos suppailu merkitsee sinulle pidempiä retkiä ja vauhtia, niin Joben Neva 12.6 on valintasi! Laudan profiili on muita lautoja kapeampi etenkin keulasta, mutta kapeutta ei kuitenkaan kannata säikähtää, saat päivän harjoittelulla tämän laudan tuntumaan kotoisalta allasi! Pakettiin kuuluu kevyt kädelle lämmin lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu ja jopa kolmen vuoden takuu*!

Laudan pitkän vesilinjan, kapean rungon, terävän keulan, kulmikkaan perän ja yhden 20cm syvän evän ansiosta Joben 12.6 retkeilysupin vedenvastus on pieni, suuntavakaus erinomainen ja kilometrit taittuvat leikiten. Tekniikasta riippuen voit ottaa helposti kymmenen vetoa per puoli ennen kuin lauta alkaa kääntymään. Rungon kajakkimainen terävä keula rikkoo aaltoa erittäin hyvin myös vastatuuleen meloessa, joten tällä supilla voi lähteä kovaankin keliin haastamaan! Supin päällinen on superpehmeää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen onnistuu liukastelematta. Laudan kannessa on Halkey Roberts-venttiili, kantokahva ja kahdet kansikuminauhat tavaran kuljetukseen pidemmällekin retkelle. Lauta toimii täydellisesti vielä 120kg kuormallakin, eikä menoa haittaa vaikka paino menisi vähän ylikin! Itse laudan paino on vain 9,1kg, mikä on markkinoiden kevyimpiä ottaen huomioon laudan ominaisuudet.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistynein: sup-laudoissa materiaalit (PVC-muovit, dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan jopa 2kg kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin halvoissa laudoissa, joissa materiaalit liimataan yhteen. Tästä syystä Joben laudat eivät ala vuotamaan sivussa olevista saumoista ajan kuluessa ja Jobe pystyy ainoana valmistajana myöntämään kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille.

Suositellaan pitkän matkan retkeilijöille ja vauhtia rakastaville!

 

12.6. Jobe Neva retkisup-pakettiin sisältyy:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela(säätöalue 170-205cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
  • Paikkasarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat (2019)

 

Neva sup-laudan rakenne:

Joben ilmatäytteisten Aero-supien runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. Sup-laudan sydän on ylhäältä alas kulkevat lankamainen ristiinkudottu  "dropstitch"- materiaali, joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on kaksinkertainen pohjaliina, johon on kiinnitetty koko laudan kattava nylon/pvc. Vahvikkeen päällä on uloin näkyvä kuori joka on kestävää Tarpaulin PVC:tä (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC:llä reunojen ollessa vahvikkeiden kanssa kolminkertaisia. Sup-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella. Materiaalit ovat sulatettu eikä liimattu toisiinsa kiinni, mikä tekee laudasta kevyen, jäykän ja takaa saumojen ilmatiiviyden rullaus rullauksen jälkeenkin. Tämän "heat bonded" tekniikan ansiosta Jobe myöntää ainoana valmistajana laudoille kolmen vuoden takuun.

* Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen osoitteessa https://www.jobesports.com/happycustomers/
Rekisteröimättömällä tuotteella normaali vuoden takuu.
Tuotteen rekisteröintiin voit käyttää tätä numeroa: 486419005Lisätietoa

Tuotekoodi 486419005
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki