SUP-lauta JOBE 10'6" YARRA 2019 -setti, 320x81x15cm, max. 120kg, ilmatäytettävä, kotiinkuljetus 0€

Tuotekoodi: 486419003

SUOSIKKI!

SUP-lauta JOBE 10'6" YARRA 2019 -setti, 320x81x15cm, max. 120kg, ilmatäytettävä, kotiinkuljetus 0€

Lisää kuvia

‌Koko perheen laadukas SUP-lauta JOBE 10'6" YARRA on hintaluokassaan ylivertainen jokapaikan ja koko perheen SUP-lauta. Lauta on niin teknisesti kuin melontaominaisuuksiltaankin todellinen yleislauta - lauta on helppo ja mukavan vakaa aloittelijankin alla, kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava suuren maksimipaineen ja 15cm paksuuden ansiosta.


+ Koko: 320cm x 81cm x 15cm


+ Tilavuus: 310L


+ Maksimipaine: 20psi


+ Maksimikantavuus: 120kg


+ Paino vain 8,4kg!Saatavuus: Heti varastosta, PIKATOIMITUS 1-2 arkipäivässä!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 745,00 €

Hinta: 779,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

H‌YVÄ TIETÄÄ JOBE 10'6" YARRA 2019 -SUP-LAUDASTA:

Koko perheen laadukas SUP-lauta JOBE 10'6" YARRA 2019 on hintaluokassaan ylivertainen jokapaikan ja koko perheen SUP-lauta. Lauta on niin teknisesti kuin melontaominaisuuksiltaankin todellinen yleislauta - lauta on helppo ja mukavan vakaa aloittelijankin alla, kevyt melottava, erittäin jäykkä ja kantava suuren maksimipaineen ja 15cm paksuuden ansiosta. Entisestään huippusuosittuun Yarra-pakettiin on vuonna 2019 lisätty reunasuojat sekä PVC-jäykistys laudan keskiosaan, joka tekee laudasta entistä jäykemmän. Nyt Yarra jäykempänä, kevyempänä (laudan paino vain 8,4kg!) ja entistä edullisempana!

Pakettiin kuuluu kädelle lämmin ja kevyt lasikuitumela, nopea kaksisuuntainen pumppu, vesitiivis reppu sekä kolmen vuoden takuu!

Kolmen vuoden takuun saa voimaan rekisteröimällä tuotteen kahden viikon sisään ostosta osoitteessa https://www.jobesports.com/happycustomers/
Rekisteröimättömällä tuotteella normaali vuoden takuu.

Joben AERO-malliston valmistusprosessi on alan edistyneimpiä: SUP-laudoissa materiaalit (PVC-materiaali ja X-kuvioon ommeltu dropstitch-sydän, joka pitää laudan muodossaan) ovat sulatettu kuumentamalla kiinni toisiinsa, jolloin laudan rakenteesta saadaan jopa 2kg kevyempi, kestävämpi ja jäykempi kuin halvoissa laudoissa, joissa materiaalit vain liimataan yhteen. Tästä syystä Joben laudat eivät ala vuotamaan sivussa olevista saumoista ajan kuluessa ja Jobe pystyy ainoana valmistajana myöntämään kolmen vuoden takuun ilmatäytteisille laudoille, vaikka niitä rullattaisiin auki ja kiinni joka päivä!

10'6" Yarra SUP-lauta on Joben malliston vakaimpia lautoja. Lauta on erittäin ketterä käsitellä pyöreiden muotojen ansioista, joten perheen pienimmätkin lapset pääsevät helposti SUP-melonnan maailmaan. Keskeltä ja keulasta leveä muotoilu tuo lautaan vakautta ja kantavuutta, joka on tässä laudassa max. 120kg, jolloin laudan liuku toimii vielä täydellisesti. SUP-laudassa on PVC-jäykistys, jonka ansiosta Jobe Yarra toimii erinomaisesti myös isommankin melojan alla (tai lapsen tai koiran kanssa) ja matka etenee, eikä energia kulu rungon notkumiseen tai syvällä kyntämiseen! Jobe 10'6" Yarra on varmin valinta, jos aikaisempaa kokemusta suppailusta ei ole. Jobe 10'6" Yarra SUP-laudalla pääsee myös hyvin joogailuun ja fitnessiin mukaan!

Laudan päällinen on miellyttävää ja pitävää EVA-muovia (Anti Slip Pad), joten melominen onnistuu liukastelematta ja laudalla jaksaa seistä vaikka koko päivän! SUP-laudan kannessa on kiinteät kuminauhat, joiden alle on kätevä taitella laudan mukana tuleva vesitiivis reppu tavaroineen mukaan. Sivussa olevat PVC-reunasuojat pitävät laudan ehjänä kovassakin käytössä. Yksi 20cm syvä keskievä pitää laudan suunnassaan ja neopreenisen kantokahvan avulla lautaa on helppo käsitellä maalla. Laudassa on laadukas Halkey Roberts -venttiili ilman täyttöön ja tyhjentämiseen.

JOBE 10'6" YARRA 2019 -SUP-LAUTAPAKETTI SISÄLTÄÄ:

  • Kevyt säädettävä lasikuitumela (säätöalue 170-205cm, paino 840g)
  • Nopea kaksisuuntainen pumppu
  • Vedenpitävä kantoreppu
  • Nilkkaan sidottava miellyttävä karkuremmi
  • Paikkaussarja
  • Kiinteät kuminauhat tavaroiden kuljetukseen
  • Kiinteät kylkisuojat (2019)

TEKNISET TIEDOT JOBE 10'6" YARRA 2019 -SUP-LAUDASTA:

Joben ilmatäytteisten Aero-sarjan SUP-lautojen runko koostuu kolminkertaisesta rakenteesta. SUP-laudan sydän on ylhäältä alas kulkeva lankamainen ristiinkudottu  dropstitch-materiaali, joka pitää laudan muodossaan. Joben laudoissa käytetään maailman johtavan valmistajan laadukasta dropstitch-materiaalia, jota käytetään esimerkiksi laivastojen kelluvissa välineissä. Dropstitch-materiaalin päällä on kaksinkertainen pohjaliina, johon on kiinnitetty koko laudan kattava nylon/PVC-muovi. Vahvikkeen päällä uloin näkyvä kuori on kestävää Tarpaulin PVC-muovia (1000D). Myös laudan sivut ovat vahvistettu kaksinkertaisella Tarpaulin PVC-muovilla, reunojen ollessa vahvikkeiden kanssa kolminkertaisia. SUP-lauta on viimeistelty jaloille mukavalla pehmeimmällä saatavilla olevalla EVA-pinnoitteella. Materiaalit ovat sulatettu, eikä liimattu toisiinsa kiinni, mikä tekee laudasta kevyen, jäykän ja takaa saumojen ilmatiiviyden rullauksen jälkeenkin. Tämän "heat bonded" -tekniikan ansiosta Jobe myöntää ainoana valmistajana laudoille kolmen vuoden takuun.

Lisätietoa

Tuotekoodi 486419003
Takuu 2 vuotta
Käyttökohde Kaikissa olosuhteissa, Jooga, Perhe
Kerrosrakenne 2-kerroksinen

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

SUP-lauta JOBE 10'6" YARRA 2019 -setti, 320x81x15cm, max. 120kg, ilmatäytettävä, kotiinkuljetus 0€5.001

Pieni hetki