Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

KesäOUTLETista kaikki kesän suosikit jopa -70% alennuksella - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

SUP-lauta

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 96

Sivu
Loading...
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 96

Sivu

Mitä tarkoittaa SUP?

SUP tulee sanoista Stand Up Paddle Board.

Kova vai ilmatäytteinen SUP-lauta?

Mikäli sinulla on pieninkin huoli laudan säilytystilasta tai kuljetuksen hankaluudesta, valitse ilmatäytteinen SUP lauta! Laadukkaat ilmatäytteiset SUP laudat ovat nykyään täysin vastaavia ominaisuuksiltaan kuin kovatkin. Mikäli kuitenkaan että missään nimessä tule tyhjentämään SUP lautaa ja sinulla tilaa sen säilytykseen, kova lauta saattaa olla sinulle helpoin ja laadukkain ratkaisu. 

Mitä eroa on ilmatäytteisissä laudoissa?

One layer laudat ovat kevyitä ja edullisia. Sen minkä ne voittavat keveydessä ne häviävät kovuudessa. One layer rakenteinen lauta taipuu painosta merkittävästi enemmän kuin kaksikerroksisella rakenteella oleva.    Double layer on paljon jäykempi. Koskee Starboardeja.      MSL fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste:  MSL:ssa sulatetaan toinen kerros kovakestoista polymeeria dropstitch-ytimeen raaka-ainevaiheessa. Tämä prosessi sulkee pois käsin liimaamisen mahdolliset virheet. Korkealuokkainen tuotantovaihe säästää melkein kaksi kiloa laudan painossa ja tekee laudasta jäykemmän matalammilla paineilla. Tämä on Red Paddlen tuotteissa. 

Mikä SUP-lauta minulle?

Suosittelemme aloittelevalle SUP-lautailijalle yleismalleja, eli niin sanottuja allrounder-lautojamme. Omia suosikkiamme näissä laudoissa ovat SUP-lauta ALOHA BALI ja SUP-lauta ALOHA RED.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.