Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

SUP-laudat

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 81

Sivu
  1. SUP-lauta SAMOS AQUA 275
    Varastossa
    SUP-lauta SAMOS AQUA 275 249,00 €
    195,00 €
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-36 / 81

Sivu
Kuinka valita oikea SUP lauta? Lue alta (Näytä lisää -nappi) miten eri laudat poikkeavat toisistaan ja mikä lauta on paras sinun käyttötarkoitukseesi. Suurin ero on laudan rakenteessa: Onko se ilmatäytteinen vai kova? Onko ilmatäytteinen yksi- vai kaksikerroksisella rakenteella? Voit myös filtteröidä lautoja näillä ominaisuuksilla sivun vasemmasta laidasta.


Kova vai ilmatäytteinen SUP-lauta?

Mikäli sinulla on pienintäkään huolta laudan säilytystilasta tai kuljetuksen hankaluudesta, valitse ilmatäytteinen SUP lauta! Laadukkaat ilmatäytteiset SUP laudat ovat nykyään täysin vastaavia ominaisuuksiltaan kuin kovatkin. Mikäli kuitenkaan että missään nimessä tule tyhjentämään SUP lautaa ja sinulla tilaa sen säilytykseen, kova lauta saattaa olla sinulle helpoin ja laadukkain ratkaisu. 
 
 

Mitä eroa on ilmatäytteisissä laudoissa?


One layer laudat ovat kevyitä ja edullisia. Sen minkä ne voittavat keveydessä ne häviävät kovuudessa. One layer rakenteinen lauta taipuu painosta merkittävästi enemmän kuin kaksikerroksisella rakenteella oleva. 

 

Double layer on paljon jäykempi. Koskee Starboardeja. 
 
 
MSL fuusiokomposiitti ja ilmatiivis päällyste:  MSL:ssa sulatetaan toinen kerros kovakestoista polymeeria dropstitch-ytimeen raaka-ainevaiheessa. Tämä prosessi sulkee pois käsin liimaamisen mahdolliset virheet. Korkealuokkainen tuotantovaihe säästää melkein kaksi kiloa laudan painossa ja tekee laudasta jäykemmän matalammilla paineilla. Tämä on Red Paddlen tuotteissa. 


Milloin kova lauta?


Kovaa ei tarvitse pumpata, joten se on mökkiläiselle hyvä, mikäli lautaa ei tarvitse kuljettaa paikasta toiseen. Laudassa materiaali on kovaa alta ja pehmeää päältä. 

 

Kova vs. ilmatäytteinen?

 

Loppupeleissä asia on niin, ettei kovaa lautaa erota ilmatäytteisestä. Enemmänkin merkitysero syntyy edellämainituista käyttötavoista: haluatko kuljettaa lautaa mukanasi ympäri maailman vai onko sillä ikuinen paikka mökilläsi. 

 

SUP-laudat toimitetaan perille 1–5 arkipäivän kuluessa

 

Kaikki SUP-laudat ja suppailun lisävarusteet lähtevät suoraan omasta varastostamme ja saapuvat perille 1–5 arkipäivän kuluessa. Kaikkiin SUP-lautoihin saatavilla ilmainen toimitus joko kotiovelle tai vaikkapa suoraan mökille.KATSO MYÖS NÄMÄ

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.