Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

TUOTE ON LOPPUUNMYYTY Stoke puutarhakalusteet, kulmasohva ja pöytä

Tuotekoodi
261788

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

990,90 €
Stoke puutarhakalusteet, kulmasohva ja pöytä
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Stoke puutarhakalusteet, kulmasohva ja pöytä


Tätä huikeaa STOKE settiä on meillä enää 4 kpl jäljellä -> varaa omasi heti!


Raikas valkoinen design puutarhakalusto

Stoke terassikalusto on todella tyylikäs ja moderni ratkaisu esimerkiksi kivitalon terassille! Muotoilu on hyvin pelkistettyä ja funktionalistista mutta silti kalustosta löytää mielenkiintoisia yksityiskohtia. Selkänojan kaarevat linjat ja puhtaanvalkoinen paksu alumiinirunko luovat todellisen design unelman eleganttiin kotiin. Allekirjoittanut jopa harkitsee vakavissaan tätä maatalonsa terassille, sillä Stoke jää näkijälleen lähtemättömästi mieleen.

Erityiseen arvoon Stoke kalustossa nousee sen ilmavuus - niin designilta kuin käytännöltäänkin. Toisin kuin muut kalustot, Stoken alta on todella helppo harjata ja siivota.

Stoke on oleskelusettinä loistava valinta, vaikka pöytäkorkeus mahdollistaa myös ruokailun. Erona muihin oleskeluryhmiimme kuitenkin on se, että tyynyt ovat todella jämäkät! Tämä ei ole siis mikään laiskan linna tai löhöilijän unelma. Tämä ei kuitenkaan ole moite, sillä jämäkät tyynyt antavat todella mukavan ryhdikkään asennon. Tämän ääressä ei pilkitä oluet rinnuksilla, vaan seurustellaan ystävien kanssa ja maistellaan viiniä - Grillikauppa.com kuitenkin luovuttaa asiakkaalle oikeuden käyttää kalustoa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Jämäkät tyynyt ovat kuitenkin Stoken ehdottomasti parhaita puolia!

 

Yksi kulmasohva vai sohva + divaani?

Stoken kulmasohva muodostuu kolmeasta modulista, mikä käytännössä mahdollistaa muutamankin ratkaisun.

Käytännössä siis sohvassa on yksi 2 paikkainen divaani, yksi 3 paikkainen divaani sekä kulmapala. Näin ollen voi näppärästi muodostaa kalustosta myös

  • yhden 2 paikkaisen divaanin ja 4 paikkaisen sohvan tai
  • yhden 3 paikkaisen divaanin ja 3 paikkaisen sohvan

Näin saat siis nopeasti periaatteessa yhden istumapaikan lisää, kun kulmapala saadaan myös istumakäyttöön.

 

Stoke puutarhakalusteet: materiaalit

Tämä ei ole mitään perinteistä polyrottinkia, vaan puhtaan valkoista laadukasta alumiinia, joka on muotoiltu linjakkaasti ja ilmavasti. Pöydän pinta on 5mm karkaistua lasia. Lasi on himmeästi heijastavaa. Jalat ovat erityisen leveää alumiiniprofiliia.

Tyynyt ovat jämäkät ja alleviivaavat kaluston laadukasta olemusta! Väritys on harmoninen harmaa, joka sopii todella hyvin kokonaisuuteen. Viininystävät ja siivousintoilijat saattavat huolestua väristä, mutta pehmusteet toki ovat irroitettavissa ja vettähylkivät. Ei niitä silti tietenkään kannata täysin säiden armoille jättää.

Muutoin tämän sitten voikin jättää melkein mihin tahansa Suomessa edes mahdolliseen keliin kunhan pöydän lasipinta on suojattu! Ja toisin kuin polyrottinkikalusto, niin tähän voit mennä istumaan vaikka -35 asteen pakkasessa - kunhan et nuolemaan rupea. 

Yhteenveto

Vaikka Essen onkin puutarhakalustojemme kruunaamaton Kuningas, niin siitä ei päästä mihinkään, että Stoke on ehdottomasti tyylikkäin! Stoke myös erottautuu täysin ylivoimaisen istuintuntuman antavilla jämäköillä tyynyillä, mutta tämä on allekirjoittaneen mielipide ja toinen saattaa arvostaa esimerkiksi Dublin kaluston todella pehmeitä tyynyjä.

Mikäli siis olet oman tiesi kulkija, niin valitse Stoke. Tämä kalusto erottuu edukseen!

 

Ominaisuudet:

  • Pöytä 144cm x 85cm, korkeus 68cm
  • Sohva 191 x 246 x korkeus 69 cm

 

 

Lisätietoja
Tuotekoodi 261788
Takuu .

Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.