SMOKING FINNS BASIC ELEMENT RUB , POPPAMIES

Tuotekoodi: 6430034014911

SMOKING FINNS BASIC ELEMENT  RUB , POPPAMIES

Lisää kuvia

Smoking Finns Basic Element RUB

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus
7,90 €
ALV14%

Tuotekuvaus

‌Basic Element on nimensä mukaisesti mahtavan maun peruselementti BBQ-savustuksessa. Sen maut ovat täydellisessä harmoniassa ja mausteseos antaa ruoalle herkullisen tasapainoisen maun. Tämän maun päälle voit oman makusi mukaan rakentaa mitä haluat, tulista, makeaa, itämaista, mitä tahansa. Tai voit vain nauttia sen omasta tasapainoisesta mausta. It’s Basic Element!

Sirottele maustetta ohut kerros lihalle ja savusta epäsuoralla tulella. Mausteseosta voi myös käyttää yleismausteena, se sopii erinomaisesti esimerkiksi ranskalaisten seuraksi! Sopii parhaiten yhteen makean kastikkeen kanssa.

Smoking Finns on Suomen menestynein BBQ-kilpailujoukkue. Tämän mausteseoksen avulla olemme voittaneet useita palkintoja ympäri maailmaa. Kilpailemisen lisäksi missiomme on edistää aitoa Barbeque-kulttuuria Suomessa. Toivomme Sinulle monia hyviä hetkiä savustuksen ja grillauksen parissa, olkoon harrastuksesi tirisevän herkullinen!

KÄYTTÖVINKIT

  • possu
  • nauta
  • kana
  • kasvis

TUOTEINFO

Koko: 340 g
Tulisuus: 0/10

GRILLIMAUSTESEOS: Ainesosat: Ruokosokeri, suola,
paprika, valkosipuli, cayenne, sipuli, savupaprika, chipotle, mausteet, SINAPPIjauhe.

Valmistettu Suomessa.

GRILLKRYDDBLANDNING: Ingredienser: Rörsocker, salt, paprika, vitlök, cayenne, lök, rökt paprika, chipotle, kryddor, SENAPpulver.

Lisätietoa

Tuotekoodi 6430034014911

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki