Sirkulaattori KOBE Sous Vide 1200W

Tuotekoodi: 7439

TARJOUS
-31% 06.07. asti

Sirkulaattori KOBE Sous Vide 1200W

Lisää kuvia

 • Kobe Sousvide

Sous vide on huippuravintoloiden suosima ruuanvalmistustapa. Metodissa ruoka pakataan tyhjiöpakattuna ja kypsennetään matalassa pilkuntarkassa lämpötilassa. 


+ Lue kaikki 5 tähden arvostelut
+ Helppo käyttää


Suosittelemme myös hankkimaan samalla vakuumipussit ja vakuumikoneen

Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). PIKATOIMITUS 1-2 arkipäivää

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Tarjoushinta 104,00 €

Hinta: 149,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Sous vide ässä grillaajan hihassa! Se on salaisuus täydelliseen pihviin, sillä vakuumikypsennys kypsentää koko ainesosan tasaisesti haluttuun sisälämpöön. Grillillä vain otetaan täydellä suoralla lämmöllä pinnat kiinni ja täydellinen pihvi on valmis: Rapea pinnasta ja kauttaaltaan halutussa kypsyydessä.

BBQ-intoilijalle Sous Vide myös mahdollistaa erilaisia ja helpompia valmistusprosesseja. Esimerkiksi täydelliset ribsit voi kuuden tunnin sijaan tehdä vain kolmessa tunnissa vakuumikypsentämällä lihan 85 asteessa 2,5 tuntia ja sen jälkeen grillaamalla ja glaseeraamalla epäsuoralla tulella.

 

Säästä ja osta SOUS VIDE ALL INCLUSIVE-paketti

Sirkulaattori KOBE sous vide, vakuumikone, vakuumirulla

Cinque Terre

 

Sous vide takaa aina täydellisen tasaisen ja tarkan lopputuloksen ja antaa aikaa hoitaa muita ruokavalmisteluja.

Sirkulaattori KOBE Sous Vide- testattu ja kehuttu!

Pointti Sous viden käytössä on sen tarkka lämpötilan hallinta. Kypsennysaika voi olla aika pitkä, mikä tietysti helpottaa muuta valmistelua. Eri raaka-aineiden kypsentäminen jopa tuntikausia ei lainkaan heikennä lopputulosta, vaan ruoka-annos syntyy juuri silloin kun aika on oikea.  

Raaka-aineiden vakumoinnissa on kanssa omat etunsa: raaka-aine ei hapetu eikä airobiset bakteerit pääse lisääntymään matalalämpöhauteessa. Vakuumi estää myöskin höyrystymisen tai makujen valumisen vesihauteeseen. 

Vakuumin ansiosta raaka-aineen kaikki mehevyys ja maku pysyy aina lihan sisälllä. Siksi maku pysyy intensiivisenä lihanistin vaativaan makuun.  

Parasta mitä lihanisti voi oikeastaan toivoa SOUS VIDE -tekniikalta on se, että sitkeimmät raaka-aineet mureutuvat upeasti ilman ylikypsentymistä. Usein juuri sitkeimmät ja halvimmat ruhon osat ovat maukkaimpia. Niiden sitkeyden vuoksi niitä käytetään pääsääntöisesti vain ylikypsinä esimerkiksi pataruoissa.

Sous videllä näitä osia voidaan kypsentää matalassa lämmössä, vaikka useampi vuorokausi. Tällöin lihan struktuuri on todella hyvä, kypsyyden ollessa esimerkiksi medium.

Näin saavutetaan maun, kypsyysasteen ja struktuurin suhteen kaikista muista menetelmistä poikkeava lopputulos, mikä onkin yksi huippuravintoloiden suurimmista ”salaisuuksista”. 

NÄMÄ KOTIKOKIN KANNATTAA TIETÄÄ HYGIENIASTA:

Koska ruoka kypsennetään sous vide-menetelmällä matalassa lämpötilassa, huolehdi näistä, jotta ruoka ei pilaannu: 

 • Pastörointi on todella hyvä juttu raaka-aineelle. Pastörointi hoituu käytännössä riittävän pitkällä kypsennysajalla. Suositeltavaa on kypsentää kaikki raaka-aineet yli 54,4°C:ssa, jolloin suurin osa kaikista haitallisista bakteereista kuolee veke. Riittävä kypsennysaika riippuu raaka-aineesta sekä sen paksuudesta. 
   
 • Hygieenisyyden on oltava aina ensiluokkaista, kun puhutaan raaka-aineiden käsittelystä. Tällöin epäpuhtaudet eivät pääse raaka-aineiden mukana vakuumin sisälle. HUOMIOI! Erityisesti kana ja kala eivät saa olla ikinä kosketuksissa toisiinsa edes leikkuulaudalla tai veitsen välityksellä.

 • Vakumoitu raaka-aineen on oltava koko kypsennyksen ajan pinnan alla, jotta se on jatkuvasti riittävässä lämpötilassa.
   
 • Raaka-aineiden pitää olla aina ensiluokkaisen tuoreita, koska makulaadun merkitys kasvaa entisestään sous viden myötä.

 • Lämpötilalla säädetään sekä kypsyysaste että rakenne (mureus tulee kypsennysaikaa säätämällä). Liian pitkä kypsennys ei välttämättä ole hyväksi, vaikka mureus paranee pidemmällä ajankäytöllä. Jos pidät liian pitkään, raaka-aine saattaa mennä muussiksi ja se haittaa syönnissä puremista. 
   

SOUS VIDE -menetelmän vaiheet:

1. Raaka-aineet paloitellaan halutun kokoisiksi tai jätetään kokonaisiksi

2. Raaka-aineet maustetaan. Maustamisessa pidä huoli, että kaikki mausteiden maut pysyvät koko kypsennysajan kiinni raaka-aineessa. Näin niiden maut ovat huomattavasti voimakkaammat kuin muilla kypsennysmenetelmillä. (Katso video lopusta)

3. Raaka-aine pistetään vakuumipussiin.

4. Vakuumiin laitettu liha kypsennetään vesihauteessa. Vesihaudetta pidetään halutulla lämpötilalla riittävän pitkään, jotta raaka-aine pastöroituu ja siihen saavutetaan täydellinen rakenne.

5. Raaka-aine otetaan pois vakuumista ja se viimeistellään esimerkiksi nopealla pintojen paistamisella paistinpannulla. 

Mitä sous videllä voi valmistaa

Sous vide on erinomainen valmistusmenetelmä todella monelle eri raaka-aineelle/ aterialle. Kaikki nämä saavat erittäin hienon rakenteen ja ennen kaikkea todella intensiivisen maun.

 • Lihat
 • kalat
 • kanat
 • kananmunat
 • vihannekset
 • jäätelömassan kypsennys 
 
Speksit

 • 220–240 V, 50Hz
 • Lämpöteho: 800 W max (220 V)
 • Lämpötila min.°C E
 • siasetettu lämpötila 20 °C (68 °F)
 • Lämpötila maks.°C 99 °C (210 °F)
 • Lämpötilan vakaus °C ± 1 %
 • Kiertovesipumppu: 8,5 l/min. (2,25 gall./min.) maks.
 • Hauteen tilavuus maks.: 15 l
 • Kastuvat materiaalit: Ruostumaton teräs (kotelo), polypropeeni (pumpun korkki)
 

Asiakkaan kokemuksia

Asiakkaamme teki Sous videllä flank steakia. 

 

 

Lisätietoa

Tuotekoodi 7439
Takuu 2 vuotta

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki