Selkänoja saunaan, haapa

Tuotekoodi: 514-A

Selkänoja saunaan, haapa

Lisää kuvia

SAWOn valmistama puinen selkänoja mukautuu kehosi muotoon ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus
59,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Selkänoja saunaan, haapa

 

Kätevä, irtonainen selkänoja tuo saunomiseesi huikeaa lisämukavuutta! SAWOn valmistama puinen selkänoja mukautuu kehosi muotoon ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Selkää ei tarvitse painaa kiinni kuumaan seinään, sillä tämä selkänoja antaa ilman kiertää myös selkäsi takaa! Nyt voit todellakin rentoutua saunassasi ja nauttia sen pehmeistä löylyistä ilman epämukavassa asennossa pönöttämistä!
 

Uusilla istuimilla saat myös uudistettua saunan ilmeen ilman remontteja. Nämä isännän/emännän paikat luovat varman wow-efektin saunaillan vierailijoissa, sillä näitä ei olla Suomessa vielä nähty. SAWO on saunatuotteillaan valloittanut jo muun maailman, mutta vasta nyt aloittanut toiminnan Suomessa omalla brändillään.

Työnjälki ja viimeistely on näissä - kuten muissakin SAWOn - tuotteissa todella tinkimätöntä. Tällaista liitosten ja hionnan laatua ei todellakaan osaisi Suomessa reilun viidenkympin tuotteelta odottaa, mutta SAWO on maailmalla päässyt hiomaan laatustandardinsa todella korkealle tasolle.

Toimitamme nämä tuotteet suoraan varastostamme eli ehdit saamaan uuden ilmeen saunaasi todennäköisesti jo ennen seuraavaa saunailtaa kun tilaat heti!

Ominaisuudet:

  • Laadukas puinen selkänoja
  • Mukautuu kehosi muotoon
  • Mukautuu asentoosi
  • Tukee kevyesti, antaa ilman kiertää ympärilläsi
  • Materiaali: saunaan hyvin sopiva ja kestävä haapa
  • Mitat: korkeus n. 90 cm, leveys n. 35 cm (leveimmillään), syvyys n. 21 cm (syvimmillään alaosasta)

Lisätietoa

Tuotekoodi 514-A
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki