Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Selkänoja saunaan, haapa

Tuotekoodi
514-A

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €
SAWOn valmistama puinen selkänoja mukautuu kehosi muotoon ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta.
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Selkänoja saunaan, haapa
Selkänoja saunaan, haapa

Selkänoja saunaan, haapa

 

Kätevä, irtonainen selkänoja tuo saunomiseesi huikeaa lisämukavuutta! SAWOn valmistama puinen selkänoja mukautuu kehosi muotoon ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Selkää ei tarvitse painaa kiinni kuumaan seinään, sillä tämä selkänoja antaa ilman kiertää myös selkäsi takaa! Nyt voit todellakin rentoutua saunassasi ja nauttia sen pehmeistä löylyistä ilman epämukavassa asennossa pönöttämistä!
 

Uusilla istuimilla saat myös uudistettua saunan ilmeen ilman remontteja. Nämä isännän/emännän paikat luovat varman wow-efektin saunaillan vierailijoissa, sillä näitä ei olla Suomessa vielä nähty. SAWO on saunatuotteillaan valloittanut jo muun maailman, mutta vasta nyt aloittanut toiminnan Suomessa omalla brändillään.

Työnjälki ja viimeistely on näissä - kuten muissakin SAWOn - tuotteissa todella tinkimätöntä. Tällaista liitosten ja hionnan laatua ei todellakaan osaisi Suomessa reilun viidenkympin tuotteelta odottaa, mutta SAWO on maailmalla päässyt hiomaan laatustandardinsa todella korkealle tasolle.

Toimitamme nämä tuotteet suoraan varastostamme eli ehdit saamaan uuden ilmeen saunaasi todennäköisesti jo ennen seuraavaa saunailtaa kun tilaat heti!

Ominaisuudet:

  • Laadukas puinen selkänoja
  • Mukautuu kehosi muotoon
  • Mukautuu asentoosi
  • Tukee kevyesti, antaa ilman kiertää ympärilläsi
  • Materiaali: saunaan hyvin sopiva ja kestävä haapa
  • Mitat: korkeus n. 90 cm, leveys n. 35 cm (leveimmillään), syvyys n. 21 cm (syvimmillään alaosasta)
Lisätietoja
Tuotekoodi 514-A
Takuu .

Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.