Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€
grillikauppa_main

Savusta mitä vain - ympäri vuoden!

Savustuskautesi on nyt muutettu ympärivuotiseksi, koska sähkösavustimella voit savustaa vaikka talvipakkasessa. Tämähän käytännössä tarkoittaa, että jouluksi voisit saada savukinkkua. Kassler ja grillikylki ovat myös kesägrillailuissa huomattu erinomaisiksi savustuksen kohteiksi. Kala puolestaan on parasta savustettuna. Jos sen voi grillata, sen voi savustaa!

grillikauppa_main

Sähkösavustus

Sähkösavustin sopii hyvin niin kotiin kuin mökille! Laite on myös paljon helpompi ottaa esiin huonoillakin keleillä varastosta terassille kuin grilli, mikä selittäneekin sen huiman suosion asiakaskuntamme parissa.

grillikauppa_main

Miten savustetaan kaasugrillillä?

Iso kaasugrilli mahdollistaa moniulotteisen kokkailun, kuten savustamisen kaasugrillillä. Helpoimmillaan savustus tehdään alumiinifoliolla, joka taitellaan kolmiomuotoiseksi nyytiksi. Nyytin sisällä on kostutettuja lastuja. Folio asetetaan lämmönjakolevyn päälle ja annetaan savustuksen alkaa. Savustuksessa riittää vain sivummaisin poltin.
Toinen vaihtoehto on savustuslaatikko. Otetaan sivummaisen polttimen päällä oleva lämmönjakolevy pois ja laatikko tilalle. Operaatio on muutoin sama kuin foliotaskulla, mutta hifistelevään makuun.

Muista myös, että Grillikaupan asiakaspalvelu auttaa sinua valinnassasi

Avaa viereinen chat-ruutu, ja jos siellä ei olla juuri sillä hetkellä online, voit jättää sähköpostia osoitteeseen myynti@grillikauppa.com tai soittaa +358 942 551 276 (Katso puhelinpalvelumme aukioloaika sivumme yläosasta!) Meillä on ilmainen kotiintoimitus yli 125 euron tilauksissa! Lisäksi voit maksaa kaikilla tutuilla maksutavoilla ja myös SVEA-laskulla. Tervetuloa asioimaan kanssamme!

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.