Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Savustuskaappi lämminsavu VARU XL varaava

Tuotekoodi
2012065

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu 19,00€ (kotiinkuljetus)

Saatavuus: Ei varastossa

649,90 €

Savustuskaappi lämminsavu VARU XL varaava

  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Stoveman Savustuskaappi lämminsavu VARU XL varaava on savustuskaappi kiuaskivillä! Savustuskaappi on tulipesällä ja savustusosalla. Tulipesään sopii kaikenlainen puuhake, jota suositellaan savustuksessa, esimerkiksi meiltä leppähaketta.

Tämä eroaa Savustuskaappi Lämminsavu SOE L ja XL -malleista siten, että tulipesän ja savustustilan välissä on kiuaskiviä. Kiuaskivet keräävät itseensä lämpöä, mikä mahdollistaa savustuksen pidempään ja alemmissa lämmöissä. Tähän XL-kokoon kiuaskiviä suositellaan hankittavaksi 60 kg. Kiuaskivet eivät sisälly toimitukseen.

Savustustila on tuttuun tapaan ylempänä. Tässä mallissa on neljä kappaletta ruostumattomia teräsritilöitä.  Savustustilan katossa on pyöreä 8 mm terästanko, johon saat pistettyä savustettavaa roikkumaan. Kaikki neste ja rasva kulkeutuvat savustuskaapin pohjan rasvapannuun.

Savustuskaapin ylemmässä ovessa on lämpömittari, joka osoittaa savustuslämmön 0–220 asteen välillä. Sisälämpötila alkaa 50 asteesta ylöspäin.

Tämän mallin koko on K156 x L60 x S50 cm. Tutustu myös Stoveman Savustuskaappi lämminsavu VARU L -malliin.

Lisätietoja
Tuotekoodi 2012065
Takuu 1 vuosi
Mitat K156 x L60 x S50 cm
Paino 130kg
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.