Torm COMBI savustin-grilli

Tuotekoodi: EDU131000

Torm COMBI savustin-grilli

Lisää kuvia


  • Erittäin vankka materiaali, 3 mm vahvuus

  • Savustin, uuni ja grilli kaikki samassa

  • Taattuja makuelämyksiä hiilen avulla

  • Virolaista käsityölaatua kilpailukykyiseen hintaan!


Saatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 5-8 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Tuotekuvaus

Hiilisavustin-grilli Torm Combi on Grillikaupan uusimpia lempilapsia. Tämä on todella jykevä savustinkaappi, joka soveltuu myös grilliksi! Torm Combi ei ole mikään tähdenlento vaan todellinen tajunnan räjäyttävä supernova! 

Miksi Torm Combi?

- Erittäin vankka materiaali, 3 mm vahvuus
- Savustin, uuni ja grilli kaikki samassa
- Taattuja makuelämyksiä hiilen avulla
- Virolaista käsityölaatua kilpailukykyiseen hintaan!

läpileikkaus

Torm COMBI savustin-grilli tulee valmiina pakettina, liikuteltavuus onkin sitten eri asia...

Tämä tuodaan suhteellisen vahvasti muovitettuna. Muovin repiminen kaikista osista vie jonkin tovin, mutta alta paljastuu – savustajan märkä unelma Torm COMBI savustin elinikäinen kestävä kumppani. Tähän lähes valmiiseen pakettiin ei tarvitse itse asentaa kuin savupiippu ja sivupöydät. Sivupöytät ovat lisäoptio, eli eivät kuulu pakkaukseen mukaan. 

Torm COMBI savustin on sen verran jykevää tekoa, ettei sitä yksin nostele paikasta toiseen. Onneksi molemmilla sivuilla on kahvat, joilla savustimen saa nostettua terassille. Pihalla sen sijaan savustinta kykenee yksinkin liikuttelemaan renkaiden avulla. 

Miksi juuri Torm COMBI savustin?

Tämä on todella näyttävä savustinuuni! Savustimen korkeus maasta kattoon on yksinään 106 cm. Siihen päälle tulee 107 cm savupiippu. Yhteensä savustin on huikeat 2 metriä 13 senttiä korkea! Materiaali on mustaksi pulverimaalattua vahvaa terästä. Savustimen seinämät ovat ontot, joten savu kulkee myös seinämien välissä. 

Harvan savustimen kanssa olemme vielä toistaiseksi nähneet lisäoptiona pöytätilaa, mutta tässä sitäkin saadaan. Lisävalinnasta saat kaksi irroitettavaa sivupöytää, joiden pinta-ala on suurin piirtein 45 x 45 cm. Pöydät kiinnitetään savustimessa kantokahvoihin. 

Savustimen pohjalla on erillinen tuhkaluukku, ja sen yläpuolella on tulipesä. Tulipesän ja savustustilan erottaa ilmanottoaukko, jonka voi halutessaan ottaa pois (riippuen siitä miten haluat savustaa tai grillata). Savustustilassa ovat pellit sekä hakkeelle että nesteenkeräykselle. Savustamiseen saat kaksi rosteriritilää.

Savustustilan katto-osassa on neljä koukkua, joihin voi ripustaa esimerkiksi kalat. Kattotilassa on myöskin ilmanottoaukko, jolla säätää ilmaa savustaessa. Kolmas ilmanottoaukko sijaitsee savustimen ovessa. Ovessa on lämpömittari 0–350°C lämmölle, mutta maksimi käyttölämpötila on 250 astetta. 

savustin

Näin savustat: 

Torm COMBI savustimessa on mahdollista savustaa sekä kylmänä että lämpöisenä. Tähän voi vaikuttaa ilmanottoaukoilla! Kylmäsavustuksessa ilmanottoaukko pohjasta otetaan auki, ja hiillos pidetään kylmempänä. Lämpöisessä savustuksessa pohjan ilmanottoaukko pidetään paikallaan ja väliin pistetään lisäksi vielä esimerkiksi omenahaketta

Savustaa voit neljällä eri tasolla. Näihin tasoihin on olemassa kaksi ritilää ja kaiken kukkuraksi katossa on neljä koukkua savustettavan ripustamiseksi. 

Mukana tulevat siis

- Savustin

- Savupiippu

- Rasvapelti

- Hakepelti

- 2 kpl paistoritilöitä

 Lisäoptio

Kaksi sivupöytää

PS. Tsekkaa myös suunnattoman mieletön Torm Hiiligrilli!

 

 torm combi savustin-grilli käytössä

Henkilökunnan huomioita:

En voisi olla parempaa savustin-grilliä nähnyt! Ensimmäiseksi tämä tuottaa helkkaristi lämpöä, on tukeva ja tilava. Tämä voisi toimia jopa telttasaunan kiukaana, mikäli saunakivet vain hankkii oheen. En luovu tästä enää koskaan, koska tämä on monipuolisin savustin-grilli -yhdistelmä. Lisää Grillikomppania -blogissa 

Hieman harmitti kun luovuin eräästä toisesta hiiligrillistä testatakseni tätä. Jotenkin tuntui, että puuttuu se miehekäs kannen nostamisen fiilis ja muutoinkin konsepti on grillaajan näkökulmasta outo. Nyt kuukautta myöhemmin olen vakuuttunut, että en enää muunlaista grilliä kaasumikron ja tämän Combin ohella tule tarvitsemaan.
-
Jaska -  

 
 Ensinnäkin pidän erityisesti puilla lämmittämisestä. Puusaunaisen omakotitalon terassilla on aina tarpeeksi klapeja, joten se on helpompaa kuin kaasun tai hiilien kanssa pelaaminen. Mutta toisaalta tässä voi uuninpesään laittaa vaikka brikettejä, jos ei ehdi 
päivystämään slow cook reseptiä kokoajan vieressä. 

- Toinen iso asia on laatu ja käsityönjälki. Combi on niin massiivinen, että sitä voi suhteellisen huolettomasti luonnehtia elinikäiseksi grilliksi. Samaa ei voi monesta muusta sanoa. Varsinkaan tässä hintaluokassa. 
- Kolmas ja viimeinen naula arkkuun oli murean ja mehukkaan brisketin teko poikkeuksellisen nopeasti. Iso vesikaukalo ja lähes täysin suljettu uunitila tarjoilevat niin kosteat löylyt, että luulin mittarini olevat rikki kun slow cook valmistui 3-4 tuntia ennakoitua aiemmin.

Tämä ei ole meidän eniten myyvä tuote. Mutta se on suosikkini.

- Mika
 

Asiakkaamme arvostelee:

Olen nyt muutaman kerran käyttänyt savustinta kalan ja lihan savustukseen ja olen tosi tyytyvänen savustimeen. Sitä on helppo käyttää ja sitä pystyy säätämään haluamaansa lämpötilaan. Valmistusaika on ollut 2-3 tuntia riippuen kalan tai lihan paksuudesta. Savustin on hyvin laadukkaasti tehty ja todella vankkaa tekoa, joka myös näkyy sen painossa. Se on ehkä ainoa pieni miinusmerkki, koska savustinta on vähän hankala siirtää paikasta toiseen, mutta kullä sekin onnistuu pienen harjoittelun jälkeen. Voin kyllä suositella tätä etenkin niille jotka ovat kiinnostuneet pitkäaikaisemmasta ruuan valmistuksesta eli oikeasta “barbequeingista".

- Michael


OHJEITA Grilliblogistamme: 

 

 

 

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU131000
Takuu 1 vuosi
Mitat korkeus 106 cm,
Paino noin 100kg
Materiaali Pulverimaalattu teräs

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki