Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

Kuntolaitteita alennuksessa jopa -60% - Katso tarjoukset täältä!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Saunakaiutin tumma

Tuotekoodi
970-D

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Ei varastossa

119,90 €
Saunakaiutin tumma
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Saunakaiutin tumma
 

SAWO saunakaiuttimet ovat erityisesti saunaan suunnitellut tyylikkäät setripuiset kaiuttimet. Kaiuttimet kestävät hyvin lämpöä ja kosteutta. Passiivikaiuttimet vain liitetään sopivaan vahvistimeen ja käännetään volyymit kaakkoon!

Kaiuttimet saunaan

Moni viihtyy saunassa rauhassa ja hiljaisuudessa, mutta jos koet, että saunassa on vähän liiankin rauhallista ja hiljaista, niin hanki ihmeessä saunaasi SAWOn kotimaiset saunakaiuttimet! Nämä puiset saunakaiuttimet kestävät lämpöä ja kosteutta ja antavat sinulle mahdollisuuden nautiskella suosikkimusiikistasi myös saunassa!

Saunakaiuttimet ja niiden paikka

Saunaan ei tosiaan voi asentaa mitä tahansa. Kaiuttimien pitää ensinnäkin olla kosteuden kestävät. Venekaiuttimet eivät kuitenkaan vielä riitä, sillä kuumuus vääntää muovikotelon helposti muodottomaksi, jonka jälkeen kaiuttimien äänentoisto vääristyy.

Lähtökohtaisesti kaiuttimet (myös lämmönkestävät ja saunaan tarkoitetut) kuuluu asentaa aina lauteiden alle. Ei ainakaan missään nimessä ylänurkkiin, kuten intuitio saattaisi äänen kohdennusta pohtivalle kertoa. Nämä SAWOn kaittimet ovat kyllä niin selvästi saunaan tehdyt, että uskaltanee asentaa lauteita korkeammallekin, mutta valmistajan mukaan emme näin voi suositella.

Markkinoilla on myös joitakin erityisesti saunaan tehtyjä HIFI -kaiuttimia, joiden hinta on myös aivan omassa luokassaan. Nämä ovat laadukkaat peruskaiuttimet, jotka soveltuvat erinomaisesti saunaan mutta eivät tietenkään studioon. Saunan akustiikka on joka tapauksessa siinä määrin hankala, että uskomme näiden kaiuttimien tarjoavan melko täydellisen hinta-laatu-suhteen saunaan.

Kaiuttimien asennus

Nämä ovat luonnollisesti passiivikaiuttimet eli ne yhdistetään vahvistimeen normaalilla kaiutinkaapelilla. Normaaliin stereo-äänentoistoon tarvitset siis kaksi kaiutinta ja vahvistimen. Yhdellä kaiuttimellakin voit saada aikaan ihan kelvollisen äänen saunaan varsinkin, jos vahvistin mahdollistaa yksikanavaisen äänen.

Pieniä stereo-vahvistimia voi löytää uutenakin satasella mutta myös vanha kotiteatterijärjestelmä tai sopiva autoradio/-vahvistin voi riittää ratkaisuksi kunhan ne sijoittaa saunan ulkopuolelle.

Ominaisuudet:

  • SAWOn saunakaiuttimet
  • Materiaalina saunaan hyvin sopiva setripuu
  • Kestää lämpöä ja kosteutta
  • Laadukkaat ruuvattavat audioliittimet takapanelissa
  • 8 Ohm diskanttikaiuttimella
  • Teho 120 W
  • Koko 6"
Lisätietoja
Tuotekoodi 970-D
Takuu .

Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.