Sähkösavustin KOBE, 2-kerroksinen, 1250W

Tuotekoodi: EDU5985

Sähkösavustin KOBE, 2-kerroksinen, 1250W

Lisää kuvia


 • 1250 W malli

 •  HELPPOA: Töpseli seinään, purut ja kala sisään. Valmista 30 minuutissa.

 •  Eroa tulella savustettuun ei huomaa

 •  2-kerroksinenSaatavuus: HETI varastosta, 2–5 arkipäivää

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: 0,00 €

Sähkösavustin KOBE, 2-kerroksinen, 1250W   +77,90 €

Tuotekuvaus

Edullinen ja yksinkertainen 1250W sähkösavustin on fanfaarien arvoinen. Älä luota myyntimieheen, vaan lue sivun lopusta myös ulkopuolisen median arviot savustimen tehosta. Savustimemme on palkittu ulkomaita myöten.

Toimituksen saat suoraan meidän omasta varastoltamme – jopa huomiseksi.  Kaiken kukkuraksi toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen on ILMAINEN.

Miksi tämä savustin?

 • 1250 W malli
 • HELPPOA: Töpseli seinään, purut ja kala sisään. Valmista 30 minuutissa.
 • Eroa tulella savustettuun ei huomaa
 • 2-kerroksinen eli kaksi filettä kerralla savustimeen!

Savustimen mitat

 • Halkaisija 36 cm
 • Pituus 62 cm
 • Korkeus 45 cm

Sähkösavustin 1250W kahdella ritilällä

Valmistat ruoan todella helposti ja huolto/tiskaus on sitäkin helpompaaSyitä ostaa sähkösavustin:Tämä putkimallinen sähkösavustin  on ruostumatonta terästä ja seisoo tukevasti teräsjaloillaan. Tehoa piisaa 1250 watin edestä. Eroa 1100W savustimeen tehon lisäksi on se, että tämä malli savustaa kahdessa kerroksessa. 

Mutta voiko sähköllä tosiaan korvata perinteisen savustimen? Kyllä voi! Sekä omat että lukuisat asiakkaiden käyttökokemukset ovat osoittaneet, että savustamiseen vihkiytyneetkään kulinaristit eivät ole kyenneet erottamaan sähkösavustimen tulosta onnistuneesta perinnesavustuksesta. Ja sähkösavustimen kanssa onnistuminen on paljon helpompaa kuin ennen.

Miksi tämä sitten on niin edullinen? Onhan markkinoilla toki paljon arvokkaampiakin sähkösavustimia ja löytyy niitä itse asiassa meiltäkin. Kovin mieluusti kauppaamme arvokkaammankin savustimen, mutta rehellinen fakta nyt vain on, että tällä syntyy aivan yhtä hyvää ruokaa.

Savusta mitä vain – ympäri vuoden!

Savustuskautesi on nyt muutettu ympärivuotiseksi, koska tällä voit savustaa vaikka talvipakkasessa. Tämähän käytännössä tarkoittaa, että jouluksi voisit saada savukinkkua. Kassler ja grillikylki ovat myös kesägrillailuissa huomattu erinomaisiksi savustuksen kohteiksi. Kala puolestaan on parasta savustettuna 

Jos sen voi grillata, sen voi savustaa! Makkaralle suosittelemme kuitenkin edelleen ihan perinteistä grillausta.oli vuodenaika mikä tahansa. Kirjoittajalla alkoi jo suu kostua... 

Sähkösavustin sopiikin siis hyvin niin kotiin kuin mökille! Laite on myös paljon helpompi ottaa esiin huonoillakin keleillä varastosta terassille kuin grilli, mikä selittäneekin sen huiman suosion asiakaskuntamme parissa.

Sähkösavustn

Savustus – varo kuumaa

Sähkösavustin on aivan helppo käyttää, mutta paloturvallisuuden vuoksi kannattaa huomioida laitteen kuumuus: aseta savustin aina paloturvallisesti ja varo sähköjohdon osumista peltikylkeen. Peltikylkeä muutenkin on hyvä varoa, koska se on todella kuuma!

Ai niin! Huomioithan, ettei savustushake kuulu tähän pakettiin automaattisesti. Lepästä tehty savustushake on tilattavissa erikseen.Näin yksinkertaista on aloittelijan savustusurakka: aseta savustin tasaiselle palamattomalle pinnalle, anna lämmetä, lisää savustushake alustaan ja savusta! Älä kuitenkaan lähde revittelemään hakkeen määrässä. Liiallinen savu voi karkottaa osan ruokailijoista.

Pakkauksen sisältösähkösavustin

 • Savustusritilä 2kpl Savustin

 • Rasvapelti

 • Vastustusyksikkö

 • Alusta savustuspuruille (Purut tilattava erikseen!)

Hyvä tietää

 • Savustaa voi muutakin kuin kalaa. Jos sen voi grillata, sen voi savustaa!

 • Muista asettaa savustin tukevalle ja palamattomalle alustavalla esimerkiksi maahan.

 • Varo ettei sähköjohto kosketa missään vaiheessa savustimen runkoa. Runko kuumenee savustuksen aikana todella kuumaksi.Kytke johto pois seinästä aina savustamisen jälkeen

 

Kovan kysynnän vuoksi, me pidetään näitä varastossa vuoden ympäri. Älä siis turhaan odota seuraavaa Juhannusta. Sähkösavustin sopii niin jouluun, kevääseen 

kuin syksyynkin. Savustimen ostamiselle sopiva aika on juuri nyt!

Mitä muuta kannattaa ottaa mukaan?

 

Lisätietoa

Tuotekoodi EDU5985
Teho 1250W
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen toimitus lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen
Paino 6,3 kg
Kasaaminen Helppo
Hyväksynnät CE

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Sähkösavustin KOBE, 2-kerroksinen, 1250W4.001

Pieni hetki