Pikatoimitus 1-2Päivässä
Toimitus kotiin tai mökille

LOPPUUNMYYNNIN JATKOT - ovet menee kiinni 28.2. - klikkaa tästä tarjouksiin!

Sähkösavustin PREMIUM 1250W, kahdella ritilällä 1250W, CE-hyväksytty

Tuotekoodi
5985
Toimitus: Toimitusmaksu alk. 5,90€

Saatavuus: Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!

99,90 € 59,00 € Säästät: 40,90 €

1250 W malli tehokas malli jossa kaksi ritilää. Töpseli seinään, purut ja kala sisään. Valmista 30 minuutissa. Helppoa!


!

P.S muista hankkia myös savustushakkeet ja muut lisätarvikkeet samalla kertaa.
 • Nopeat toimitukset

 • Yli 200 000 asiakasta

 • Myös laskulla tai osamaksulla

Edullinen ja yksinkertainen 1250W sähkösavustin on fanfaarien arvoinen. Älä luota myyntimieheen, vaan lue sivun lopusta myös ulkopuolisen median arviot savustimen tehosta. Savustimemme on palkittu ulkomaita myöten.

Toimituksen saat suoraan meidän omasta varastoltamme – jopa huomiseksi.

Miksi tämä savustin?

 • 1250 W malli
 • HELPPOA: Töpseli seinään, purut ja kala sisään. Valmista 30 minuutissa.
 • Eroa tulella savustettuun ei huomaa
 • 2-kerroksinen eli kaksi filettä kerralla savustimeen!

Sähkösavustin 1250W kahdella ritilällä

Valmistat ruoan todella helposti ja huolto/tiskaus on sitäkin helpompaaSyitä ostaa sähkösavustin:Tämä putkimallinen sähkösavustin on ruostumatonta terästä ja seisoo tukevasti teräsjaloillaan. Tehoa piisaa 1250 watin edestä. Eroa 1100W savustimeen tehon lisäksi on se, että tämä malli savustaa kahdessa kerroksessa.

Mutta voiko sähköllä tosiaan korvata perinteisen savustimen? Kyllä voi! Sekä omat että lukuisat asiakkaiden käyttökokemukset ovat osoittaneet, että savustamiseen vihkiytyneetkään kulinaristit eivät ole kyenneet erottamaan sähkösavustimen tulosta onnistuneesta perinnesavustuksesta. Ja sähkösavustimen kanssa onnistuminen on paljon helpompaa kuin ennen.

Miksi tämä sitten on niin edullinen? Onhan markkinoilla toki paljon arvokkaampiakin sähkösavustimia ja löytyy niitä itse asiassa meiltäkin. Kovin mieluusti kauppaamme arvokkaammankin savustimen, mutta rehellinen fakta nyt vain on, että tällä syntyy aivan yhtä hyvää ruokaa.

Savusta mitä vain – ympäri vuoden!

Savustuskautesi on nyt muutettu ympärivuotiseksi, koska tällä voit savustaa vaikka talvipakkasessa. Tämähän käytännössä tarkoittaa, että jouluksi voisit saada savukinkkua. Kassler ja grillikylki ovat myös kesägrillailuissa huomattu erinomaisiksi savustuksen kohteiksi. Kala puolestaan on parasta savustettuna

Jos sen voi grillata, sen voi savustaa! Makkaralle suosittelemme kuitenkin edelleen ihan perinteistä grillausta.oli vuodenaika mikä tahansa. Kirjoittajalla alkoi jo suu kostua...

Sähkösavustin sopiikin siis hyvin niin kotiin kuin mökille! Laite on myös paljon helpompi ottaa esiin huonoillakin keleillä varastosta terassille kuin grilli, mikä selittäneekin sen huiman suosion asiakaskuntamme parissa.

Savustus – varo kuumaa

Sähkösavustin on aivan helppo käyttää, mutta paloturvallisuuden vuoksi kannattaa huomioida laitteen kuumuus: aseta savustin aina paloturvallisesti ja varo sähköjohdon osumista peltikylkeen. Peltikylkeä muutenkin on hyvä varoa, koska se on todella kuuma!

Ai niin! Huomioithan, ettei savustushake kuulu tähän pakettiin automaattisesti. Lepästä tehty savustushake on tilattavissa erikseen.Näin yksinkertaista on aloittelijan savustusurakka: aseta savustin tasaiselle palamattomalle pinnalle, anna lämmetä, lisää savustushake alustaan ja savusta! Älä kuitenkaan lähde revittelemään hakkeen määrässä. Liiallinen savu voi karkottaa osan ruokailijoista.

Pakkauksen sisältö

 • Savustusritilä 2kpl Savustin
 • Rasvapelti
 • Vastustusyksikkö
 • Alusta savustuspuruille (Purut tilattava erikseen!)

Hyvä tietää

 • Savustaa voi muutakin kuin kalaa. Jos sen voi grillata, sen voi savustaa!
 • Muista asettaa savustin tukevalle ja palamattomalle alustavalla esimerkiksi maahan.
 • Varo ettei sähköjohto kosketa missään vaiheessa savustimen runkoa. Runko kuumenee savustuksen aikana todella kuumaksi.Kytke johto pois seinästä aina savustamisen jälkeen

Kovan kysynnän vuoksi, me pidetään näitä varastossa vuoden ympäri. Älä siis turhaan odota seuraavaa Juhannusta. Sähkösavustin sopii niin jouluun, kevääseen

kuin syksyynkin. Savustimen ostamiselle sopiva aika on juuri nyt!

Mitä muuta kannattaa ottaa mukaan?

 • Neljän kappaleen lajitelmapakkaus, jossa on neljää eri savustushaketta. Myös suositellaan lepästä tehtyä savustushaketta.
 • Tämän kanssa sopii tosi hyvin omenanpuulastusta tehty savustushake. Tämä on myös osoittautunut tilauksissa hitiksi, eli kannattaa tutustua.
Lisätietoja
Tuotekoodi 5985
Teho 1250 W
Takuu 1 vuosi
Mitat 52 x 27 x 27 cm
Paino 4,9 kg
Kasaaminen Töpseli seinään
Materiaali ruostumaton teräs
Puhdistaminen ja huolto Helppohoitoinen
Liikuteltavuus Kahva päällä ja kevyt kantaa (4,9 kg painoinen)
Toimitusaika Toimitus arviolta 2-5 arkipäivässä!
©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.