Pikatoimitus 1-2Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Kaikki kesään Grillikaupasta! Grillit, ulkoporealtaat, SUP-laudat, viilentimet ja paljon muuta. Katso tarjoukset!

Puhelinmyynti 010 3275040 (ark. 10.00–16.30)

Sähkösavustimet

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

View as Ruudukko Luettelo

10 tuotetta

Mikä on sähkösavustin?

Sähkösavustimet ovat simppeleitä ja helppokäyttöisiä laitteita. Sinun ei tarvitse kuin kytkeä töpseli seinään, levittää savustuspurut pellille tai astiaan ja sen jälkeen annat savustimen lämmetä hetken ajan. Sähkösavustimesta alkaa muodostua savua kun se on kuumennut tarpeeksi kuumaksi - tämän jälkeen voit asettaa lihat tai kalat savustimeen, sulkea kannen ja odottaa kunnes herkkusi ovat kypsyneet. Sähkösavustimella voi tosiaan savustaa melkeinpä mitä vaan: lihaa, kanaa, kalaa, possua, vihanneksia ja niin edelleen - vain mielikuvitus on rajana!

Sähkösavustimesta alkaa muodostua savua kun se on kuumennut tarpeeksi kuumaksi - tämän jälkeen voit asettaa lihat tai kalat savustimeen, sulkea kannen ja odottaa kunnes herkkusi ovat kypsyneet. Sähkösavustimella voi tosiaan savustaa melkeinpä mitä vaan: lihaa, kanaa, kalaa, possua, vihanneksia ja niin edelleen - vain mielikuvitus on rajana!

Mikä sähkösavustin valita?

Sähkösavustimia on sekä kaappi- että putkimallisia. Kaappimalliseen sähkösavustimeen mahtuu huomattavasti enemmän yhtäaikaista savustettavaan. Putkimallisessa kerrallaan yleensä voi olla joko yhdellä tai kahdella ritilällä tuotteita, esimerkiksi lohifile. Putkimallisissa sähkösavustimissa muuten on vielä eroa termostaatissa: osassa sitä ei ole, osassa on. Kannattaa tarkistaa aina se, mikäli termostaatti on pakollinen valinta.

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.