Sähköpyörä APOLLO BIG BOY, musta-punainen, 36V, 7-nopeutta, Kotiinkuljetus 0€

Tuotekoodi: 101767692

Sähköpyörä APOLLO BIG BOY, musta-punainen, 36V, 7-nopeutta, Kotiinkuljetus 0€

Lisää kuvia


  • Ekologinen ja kevyt ratkaisu kaupunkiin

  • Samsung akku 36V 10,4 Ah

  • Säästät rahaa, aikaa ja hermoja liikenteessä

  • Työmatkapyöräilyyn esimerkiksiSaatavuus: Tuotetta saatavilla ja toimitusaika tällä hetkellä noin 3-6 arkipäivää tilauksesta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus

Tarjoushinta 1 431,00 €

Hinta: 1 590,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Sähköpyörä on paras ja ekologisin ratkaisu city-työntekijälle, jolla ei ole intohimoa omistaa omaa autoa ja stressata sitä liikenteessä. Sähköpyörä antaa polkiessa lisävoimaa liikkeeseen, jolloin matka pysyy kevyenä alusta loppuun. Pyörän akku toimii 25 km/h tuntivauhtiin asti. TOIMITAMME PYÖRÄN SINULLE ILMAISEKSI KOTIOVELLE SAAKKA!

Miksi sähköpyörä?

- Ekologinen ja kevyt ratkaisu kaupunkiin
- LG akku 36V 10,4 Ah
- Säästät rahaa, aikaa ja hermoja liikenteessä
- Työmatkapyöräilyyn esimerkiksi

Sähköpyörä

Ei city-ihminen autoa tarvitse! Kaupunkien keskustoissa on aina hirveä ruuhka ja parkkipaikatkin maksavat. Bussi on ihan ok ratkaisu, mutta silläkin menee pahimmassa tilanteessa pieneen matkaan 5-10 minuuttia liikennevalojen ja matkustajien vuoksi. Pyörällä olisit jo perillä ja stressittömänä!

Sähköpyörä on paras ratkaisu työmatkapyöräilijälle, koska se säästää rahaa, aikaa ja hermoja. Pyörässä olevan akun ansiosta pyöräilet jopa 25 km/h tuntivauhdilla kevyesti paikasta toiseen. Useimmillehan riittää vain muutama kilometri suuntaansa. Kun akku hiipuu, sähköpyörä muuttuu vain tavalliseksi polkupyöräksi. Tällöin kyllä huomaat välittömästi eron sähkökäyttöiseen.

Hinta voi olla noin alkuun ainakin aika messevä, mutta jos vertaa esimerkiksi kakkosauton ylläpitokustannuksiin VUOSITASOLLA, tämähän maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Materiaali

Sähköpyörän voisi mieltää painavammaksi kuin tavallisen pyörän. Sitä se ei ole! Materiaali pääasiassa on alumiinia. Nettopaino pyörällä onkin 26 kg.

Akku LG 36V 10,4  Ah

Akku ja teho ovat LG akku 36V 10,4Ah. Akku itsessään sijaitsee pyörän alemmassa runkoputkessa. Sen lataat 3A pikalaturilla, jonka ansiosta säästät aikaa 30% normaaliin lataukseen verrattuna.

Moottori 8FUN 36 V 250 W hiiliharjaton

Moottori sijaitsee pyörän takanavassa. Moottoria ohjaa 12-magneettinen sensori, jota käytetään LED-paneelilla. Pyörän voi säätää kulkemaan 6km/h, esimerkiksi jalkakäytävällä.

Pyörän speksit:

  • Renkaat: Kenda 26/4”
  • Materiaali alumiinia (kaksikerrosvanteet, runko, ohjaustanko, polkimet, säädettävä ohjauspidike, istuinputki pikalukituksella)
  • Vaihteisto: Shimano 310 7-vaihteinen vaihteisto
  • Jousitettu etuhaarukka
  • Levyjarrut edessä ja takana
  • SR Siliga geeli istuin

Lisätietoa

Tuotekoodi 101767692
Takuu 2 vuotta
Kuljetuksesta lisätietoa ILMAINEN KOTIINKULJETUS YMPÄRI SUOMEN
Paino 26kg

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Sähköpyörä APOLLO BIG BOY, musta-punainen, 36V, 7-nopeutta, Kotiinkuljetus 0€3.001

Pieni hetki