Sähkögrillit

1
1
2
1
1

Taulukkona  Listana 

4 Nimike(ttä)

Kätevät sähkögrillit

 

Sähkögrilli sopii sinulle joka etsii nopeaa, kätevää ja helposti siirrettävää grilliä jonka voi tarpeen tullen ottaa mukaan esim. piknikille tai veneeseen. Sähkögrillit ovat pienikokoisia ja se mahdollistaa sen että grillin voi sijoittaa pienempään tilaan kuten esim. kerrostalon parvekkeelle (mikäli taloyhtiö sen sallii). Ruoanlaitto sähkögrillillä on nopeaa sillä grilli ei vaadi ollenkaan esivalmisteluja ja se syttyy yhdellä napinpainalluksella. Sähkögrillillä ei välttämättä saa samanlaista paistotulosta kuin kaasugrillillä tai perinteisellä hiiligrillillä mutta itse grillaaminen on huomattavasti helpompaa.


Löydä itsellesi sopiva sähkögrilli

 

Sähkögrillit lämmittävät ruoan hieman eri tavoilla mallista riippuen: induktiogrillissä ruoka asetetaan suoraan kuumalle ritilälle jonka lämpötilaa voi säätää kun taas säteilylämmöllä toimivissa sähkögrilleissä lämpövastus on ritilän alla. Pienemmät sähkögrillit (esim. savuttamaton LotusGrill ) voi sijoittaa pöydän päälle, suuremmissa sähkögrilleissä on useimmiten jalat joiden päällä grilli seisoo. Sähkögrilliä valitessa tulee sinun huomioida grillin teho: mikäli käytät grilliä usein ja valmistat useamman henkilön sapuskat samaan aikaan, kannattaa sinun satsata hieman tehokkaampaan malliin esim. LUCIFER GRANDE sähkögrilliin


Sähkögrillit ilmaisella toimituksella

 

Grillikauppa.com toimittaa aina kaikki tilaukset ilmaiseksi lähimpään postiin tai matkahuoltoon! Toimitukset lähtevät meiltä päivittäin ja normaalisti ne ovat perillä 1–2 arkipäivän kuluessa.

 

Pieni hetki