Ruohonleikkuri 36V G-Force

Tuotekoodi: 32-GF42B

POISTOLAARI
-0% 15.01. asti

Ruohonleikkuri 36V G-Force

Lisää kuvia


  • Säätöjä on enemmän kuin muille jakaa. 

  • Ruohonkeruusäiliö

  • Ultrakevyt ja kokoontaittuva

  • Kestävä akku

Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus
349,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

G-Forcen ruohonleikkuri 36V on multitalentti, mitä tulee säätämiseen. Se leikkaa ruohosi keruusäiliöön 40 cm leveydeltä. Sinä voit säätää leikkuukorkeutta, vaikka lennosta, mikäli leikkausala sitä edellyttää. Kaiken kukkuraksi tähän laitteeseen ei tarvitse varata varastotilaa kovin kummoisesti.

Miksi tämä ruohonleikkuri?

- Säätöjä on enemmän kuin muille jakaa.
- Ruohonkeruusäiliö
- Ultrakevyt ja kokoontaittuva
- Kestävä akku

Ruohonleikkuri G-Force 36V

Naapurin puolella ruoho voi olla vihreämpää, mutta sinulla se on ainakin hyvin leikattu. G-Forcen ruohonleikkuri pyörittää teräänsä ruohoa niitaten ja pistäen sen saman tein 45-litraiseen keruusäiliöön.

Työstöalue on leikkurilla 40 cm leveydellä. Korkeutta voi säätää 30–75 millimetrien välillä. Leikkuukorkeuden voi säätää itseasiassa jopa lennosta, koska säädöt ovat sinulla koko ajan käsien ulottuvilla. Tämän ruohonleikkurin suositusleikkausala on 400–600 neliömetriä.

Taita leikkuri kokoon ja säilö varastoosi

Sinulla ei tarvitse olla ylenpalttisesti varastotilaa, koska tämän leikkurin saa taitettua kasaan. Se on myös äärimmäisen kevyt ja helppo kannettava. Leikkurin nettopainoksi jää ainoastaan vajaat 20 kiloa. Leikkurillasi on kaksi isoa takarengasta, jotka tekevät laitteesta äärimmäisen vakaan.

Akku

Ruohonleikkuri toimii täysin ladattavalla litiumioniakulla (3Ah/4Ah), jonka latausaika on 1–5 tuntia. OptiCut™ älykäs virtajärjestelmä edesauttaa leikkuriasi toimimaan 66% pidempään kuin perinteiset akut. 

Lisätietoa

Tuotekoodi 32-GF42B
Takuu 1 vuosi

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki