Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa yli 10 vuoden ajan

Meiltä grillit, terassikalusteet, ulkoporealtaat ja paljon muuta - ALE jopa -50%! Ilmaiset kotiinkuljetukset yli 125 euron tilauksissa!

Reunasuojus 4,27 m trampoliiniin

Tuotekoodi
2572

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €
Reunasuojus 4,27 m trampoliiniin
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Reunasuojus 4,27 m trampoliiniin
Reunasuojus 4,27 m trampoliiniin
Reunasuojus (tai reunapehmuste) tuo huomattavasti lisää mukavuutta ja turvallisuutta trampoliinihyppelyyn. Suojus estää sen että hyppijän jalka tai jokin muu ruumiinosa menee vahingossa trampoliinin jousien väliin, joka voi vahingoittaa sekä hyppijää että jousia. Pehmuste suojaa myös siltä varalta että hyppijä loukkaa itsensä esim. lyömällä päänsä trampoliinin metallikehikkoon.  Turvallisuuden lisäksi suojus tekee myös trampoliinin päälle nousemisesta helpompaa ja mukavampaa koska hyppijän ei tarvitse astua jousien päälle. Trampoliinisetissä tulee aina yhteensopiva reunasuojus paketin mukana mutta myymme niitä myös yksittäin jotta voit hankkia pehmusteet myös muualta ostamaasi trampoliiniin. Tämä reunasuojus sopii kaikkiin yleisimpiin 4,27 m halkaisijan trampoliineihin.
Lisätietoja
Tuotekoodi 2572
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen toimitus lähimpään postiin paketin arvon ollessa alle 125 euroa. Yli 125 euron tilauksella ilmainen kotiinkuljetus.
Toimitusaika Loppu

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.