Pikatoimitus 1-2 Päivässä
Ilmainen kotiintoimitus 0€

Reunasuojus 3,96 m trampoliiniin

Tuotekoodi
3266
Reunasuojus 3,96 m trampoliiniin
Reunasuojus 3,96 m trampoliiniin

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimituskulut 2,90€, yli 50€ tilauksiin ilmainen toimitus

Saatavuus: Ei varastossa

49,90 €
Reunasuojus 3,96 m trampoliiniin
  • Nopeat toimitukset

  • Yli 200 000 asiakasta

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Reunasuojus (tunnetaan myös reunapehmusteena) on muovista valmistettu, pehmeä päällyste joka asetetaan trampoliinin reunoille niin että se peittää trampoliinin jouset. Reunapehmuste estää sen että hyppijän jalka tai jokin muu ruumiinosa menee jousien väliin mikäli hän esim. horjahtaa ja hyppää vahingossa reunaa kohti. Reunapehmuste tuo siis lisäturvallisuutta hyppimiseen, mutta se tuo myös mukavuutta – trampoliinin päälle nouseminen on huomattavasti helpompaa ja mukavampaa kun jousien päällä on kunnon pehmusteet. Yleensä pehmusteet kannattaa hankkia samalla kun hankkii trampoliinin jotta voit olla varma että ne ovat yhteensopivia mutta takaamme että tämä malli sopii kaikkiin yleisimpiin 3,96 m halkaisijan trampoliineihin.
Lisätietoja
Tuotekoodi 3266
Takuu 1 vuosi
Kuljetuksesta lisätietoa Ilmainen toimitus lähimpään postiin paketin arvon ollessa alle 125 euroa. Yli 125 euron tilauksella ilmainen kotiinkuljetus.
Toimitusaika Heti saatavilla. Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

Brands

©2021 GRILLIKAUPPA.COM. Kaikki oikeudet pidätetään.